Witam, witam, witam ;)

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
ODPOWIEDZ
sephiroot
Niemy
Niemy
Arsenał: Weihrauch HW 98
SM-OP25C
DOT 4-16x42 AO MD

Witam, witam, witam ;)

Post autor: sephiroot »

Witam szanowne grono,

od jakiegoś czasu śledzę fora związane z "wiatrówkami". Zauważyłem że panuje tu przyjazna atmosfera :-D
Mam również konto na "beżowym". Tam jednak się nie udzielałem ;-) Pierwsze co tam mi się rzuciło w oczy odnośnie wiatrówek:
Na forum nie poruszamy zagadnień związanych z samoobroną przy pomocy przedmiotów które nie są do tego przeznaczone.
Napisano w tej kwestii wystarczająco dużo, żeby przeciętny Użytkownik Forum mógł pojąć, że tego rodzaju środki są niezgodne z ich przeznaczeniem.
Mam ździebko odmienne zdanie na ten temat ale tam za to banują :shock: więc uciekłem :-)-- (Nie chcę tu na ten temat dyskutować :-P )

Teraz na poważnie :mrgreen:
Karabinek: Weihrauch HW 98
Optyka: DOT 4-16x42 AO MD
Montaż: SM OP25C średni
Clipboard01.jpg
Nie należę do żadnego klubu :-> W grach zawsze wybieram snajperski B-)
"Kiedyś tam" chciałbym jeszcze kupić łuk bloczkowy, kuszę, katanę, chaingun, karabinek snajperski i ze dwie młode japońskie żony 8-)

Prócz strzelania systematycznie jeżdżę szosowo :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2017, 12:24 przez sephiroot, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
luki
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał: Krykiet 4.5 + Hawke Varmint 4-16x44

Re: Witam, witam, witam ;)

Post autor: luki »

Hi :->
Awatar użytkownika
Neo
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał: To co pod ręką

Post autor: Neo »

Witaj.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
szabla

Post autor: szabla »

Cześć.
Awatar użytkownika
mlody
Sponsor forum
Sponsor forum
Arsenał: proca

Post autor: mlody »

Cześć
Awatar użytkownika
Hanys
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał: W piwnicy u Dziadka Car bomba

Post autor: Hanys »

hey
M4arcino

Post autor: M4arcino »

Cześć :)
Awatar użytkownika
Jareczek
Świerzak
Świerzak
Arsenał: AT44 Long 5,5

Post autor: Jareczek »

Cześć, ja przez nich prawie kupiłem 4,5mm i teraz bym bardzo żałował :) Czytając ich forum czułem się nienormalny.
ODPOWIEDZ