tuning CP1 Kandar
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
-
Biker
Re: tuning CP1 Kandar
Powinna, chinczyki robią masówkę to raczej wymiarów w takim przypadku nie zmieniają, lufa w miejscu osadzenia ma 10mm .
- piotrfox
- Sponsor forum

- Arsenał: Dużo ołowiu w S1
W sloncu w dzien najlepiej...jest 5 stopni jasnosci zielone i czerwone...w przyciemnionych miejscach czy tez pod wieczor kropka lasera na najmniejszym podswietleniu juz przyslania cele oczywiscie te mniejsze...np tarcze na 10m to kropka przysloni cala czarna powieszchnie srodkowa.ogolnie jestem zadowolony z tego kolimatoraLOGUN pisze:Każde wariacje są dobre .. A że Antek de best to inna sprawa ..... Powiedz jak Ci się ten kolimator w słońcu sprawuje bo ja myślę że bez lupki to się nie obędzie .to moje zdanie .piotrfox pisze:No to teraz ja sie pochwale wkoncu mam i ja CP1M po tuningu u Antka
Bardzo chcialem bullparel w cepku ale zeby byl nadal na co2 gdyz widze w tym duza mobilnosc etc... no i po konsultacjach przemysleniach wymyslilismy z Antkiem takie cudo...2w1 czyli mozliwosc tankowania powietrzem i co2 fiuufiuuu
No i co wy Pany na taka wariacje
Antek jest WIELKI
- taraxacus
- Czytający

- Arsenał: Crosman 1322 full tunning, Hatsan 95 5.5 qt,sas, alchemik
Dzieki Biker jak 4.5 mm tez bedzie mialo 10mm to bedzie wszystko w temacie , pozdrawiam
-
hejchaczi
- Sponsor forum

- Arsenał:
Wie ktoś jakie są oringi na lufie w cp1 ?
-
Biker
No pany , znowu się pochwalę.
Właśnie odebrałem kolejnego Kandara w wersji Magnum po tuningu u lokalnego speca, na dzień dzisiejszy jest mocno nie fotogeniczny ale testy na chrono już przeszedł i pokazało że łapie 300Volt i prawie 74 Ampery. Kartusz w okolicy 270 ccm i lufka 40 cm .25 . Na dzień dobry trzeba było zmienić śrubkę tą pod popychaczem z 3 na 4 bo zerwało gwint, ale w starszej konstrukcji było podobnie i z czwórką nie ma już problemów.
Śmiem twierdzić że ten Kandar CP1 może być najbardziej energetyczny w europie środkowej. .
Oczywiście po testach, jak nakazuje poprawność polityczna, został ustawiony w ustawowym limicie obowiązującym w naszym państwie prawa.
Właśnie odebrałem kolejnego Kandara w wersji Magnum po tuningu u lokalnego speca, na dzień dzisiejszy jest mocno nie fotogeniczny ale testy na chrono już przeszedł i pokazało że łapie 300Volt i prawie 74 Ampery. Kartusz w okolicy 270 ccm i lufka 40 cm .25 . Na dzień dobry trzeba było zmienić śrubkę tą pod popychaczem z 3 na 4 bo zerwało gwint, ale w starszej konstrukcji było podobnie i z czwórką nie ma już problemów.
Śmiem twierdzić że ten Kandar CP1 może być najbardziej energetyczny w europie środkowej. .
Oczywiście po testach, jak nakazuje poprawność polityczna, został ustawiony w ustawowym limicie obowiązującym w naszym państwie prawa.
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2015, 22:26 przez Biker, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Biker
Dziękuje. Ale muszę przyznać że ten egzemplarz to juz trochę przerost formy nad treścią. Niby moc jest, ale gabaryty niestety już nie te co w poprzedniku.
Ale i tak jest mniejszy niż Galatian.
Ale i tak jest mniejszy niż Galatian.
-
zapek-1974
Ja stwierdziłem , że 50 J w moim to znaczny przerost formy nad treścią i szybciutko go sprzedałem. Kandar jest fajnym karabinkiem ale moim zdaniem w limicie, do strzelania przy grilu.
-
Biker
No gdzieżby inaczej, dla tego swoich nie będę sprzedawał, są w jedynie słusznym limicie i takie pozostaną.zapek-1974 pisze:Kandar jest fajnym karabinkiem ale moim zdaniem w limicie, do strzelania przy grilu.
Ale gdyby komuś strzelił do głowy jakiś niedorzeczny pomysł żeby zrobić z tego "armatę", to jak najbardziej jest to możliwe, wystarczy podmianka transferportów.
Zastanawia mnie tylko jak ty będziesz w limicie strzelał z Galatiana .30 ?
-
zapek-1974
Nie będę, będzie sobie wisiał na ścianieBiker pisze:Zastanawia mnie tylko jak ty będziesz w limicie strzelał z Galatiana .30 ?
- hani
- Sponsor forum

- Arsenał:
-
Biker
Tyż piknie i pewnie celnie strzela, jak wszystkie Kandary.
Ale myślę że choć kilka testowych strzałów to oddasz?
I tej wersji się trzymajmy. Może sie ktoś trafi to sie przyda.zapek-1974 pisze:Nie będę, będzie sobie wisiał na ścianie
Ale myślę że choć kilka testowych strzałów to oddasz?
-
zapek-1974
No baaaa....Biker pisze:Ale myślę że choć kilka testowych strzałów to oddasz?
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
Jak zajdzie potrzeba to użyje jako maczugi. 
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
- audi80
- Hunter

- Arsenał: Norconia Germany Professional Plus
Ale to tylko na koncesjonowanej strzelnicy, jak mniemam.zapek-1974 pisze:No baaaa....Biker pisze:Ale myślę że choć kilka testowych strzałów to oddasz?
это хулиганский аппарат для очень скрытной стрельбы