Anodowanie na czarno
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
- f@za
- Stary Pierdziel

- Arsenał: Scyzoryk
Re: Anodowanie na czarno
Pewnie że nie omieszkam 
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi. Chłop nie koń, wody pił nie będzie.
- R_P
- Zasłużony Hunter i Sponsor

- Arsenał: Bulwa :-)
Zmiana planów. Kolejna edycja anodowania końcem października. Na stałe wprowadzam kolor srebrny.
Jak ktoś chce kolor srebrny to robimy z takiego samego gat aluminium. Nie mieszamy PA4, PA6 z PA9 czy PA11.
Mi to obojętne ale czasami potrafią wyjść minimalne różne odcienie.
Tak więc od teraz mamy dwa kolory. Srebrny i czarny.
Oczywiście zasady niezmienne. Beżowych i świeżaków usługa nie dotyczy. Chyba że znam i zadecyduje.
Pozdrawiam
Ps. I proszę ponownie aby beżowe gnoje nie wysyłały zielonym gnojom, detali do zrobienia. Miałem dwa opakowania gdzie cwaniaczki nie zdarły etykiety a wiem że chcieli zrobić i do kogo wysłali.
Jak będzie cwaniakowanie to nie będę nikomu anodować.
Jak ktoś chce kolor srebrny to robimy z takiego samego gat aluminium. Nie mieszamy PA4, PA6 z PA9 czy PA11.
Mi to obojętne ale czasami potrafią wyjść minimalne różne odcienie.
Tak więc od teraz mamy dwa kolory. Srebrny i czarny.
Oczywiście zasady niezmienne. Beżowych i świeżaków usługa nie dotyczy. Chyba że znam i zadecyduje.
Pozdrawiam
Ps. I proszę ponownie aby beżowe gnoje nie wysyłały zielonym gnojom, detali do zrobienia. Miałem dwa opakowania gdzie cwaniaczki nie zdarły etykiety a wiem że chcieli zrobić i do kogo wysłali.
Jak będzie cwaniakowanie to nie będę nikomu anodować.
- fiszer
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Proca
O chyba się znów do Ciebie uśmiechnę 
- R_P

Żaden problem. Jak masz to ślijfiszer pisze:O chyba się znów do Ciebie uśmiechnę
- arkadyjczyk
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Audi B5 '95 :-P
- R_P

Inaczej nie można nazwać cwaniactwaarkadyjczyk pisze:R_P pisze:I proszę ponownie aby beżowe gnoje nie wysyłały zielonym gnojom
- f@za
- Stary Pierdziel

Właśnie rozpakowałem paczkę (leżała ponad tydzień), no i jestem lekko skonsternowany
. Nie wiem czy to ja tak zajebiście dopracowałem tłumik przed wysyłką, czy Radek wszedł level wyżej
. Poprzednie były świetne, ale ten jest śliczności
.
.
Reasumując, Radku po raz kolejny wielkie dzięki, zastanawiam się jak bym mógł się odwdzięczyć
. Przychodzi mi do głowy jedna myśl, gdybyś nie miał z kim flaszki obalić, to bierz (najlepiej trzy) i wbijaj

Teraz wiem o co z tym chodzi, anoda ma różne odcienieR_P pisze:Nie mieszamy PA4, PA6 z PA9 czy PA11.
No tu może być różnie. Jak zauważyłeś, pudełko w którym wysłałem swoje elementy było u Ciebie już drugi raz, a w tym pudełku dostałem na zlocie jakieś kable i zasilacze od Łukasza. Do czego zmierzam, może się trafić tak, że pudełko jest w kolejnym użyciu i zostały jakieś resztki etykiety. Ja jak dostanę przesyłkę w solidnym pudełku, to go nie wyrzucam, zostawiam, potem nie bujam się jak trzeba coś komuś wysłać.R_P pisze: Miałem dwa opakowania gdzie cwaniaczki nie zdarły etykiety
Reasumując, Radku po raz kolejny wielkie dzięki, zastanawiam się jak bym mógł się odwdzięczyć
- R_P

[quote="f@za"]Właśnie rozpakowałem paczkę (leżała ponad tydzień), no i jestem lekko skonsternowany
. Nie wiem czy to ja tak zajebiście dopracowałem tłumik przed wysyłką, czy Radek wszedł level wyżej
. Poprzednie były świetne, ale ten jest śliczności
.
[quote="R_P"]
Piotrze, bo do Tanga trzeba dwojga. Mojej anody i perfect wyprowadzonej powierzchni przez Was
[quote="R_P"]
Piotrze, bo do Tanga trzeba dwojga. Mojej anody i perfect wyprowadzonej powierzchni przez Was
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
Chyba się przełamię, i zdejmę farbę z tłumoka, który mi Antek robił. Malowałem termoutwardzalną.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
- f@za
- Stary Pierdziel

No to może żeby się nie dzielić sukcesem, następną razą wyślę Ci szrota, Ty go dopracujesz, ślicznie poczernisz, a ja tylko potwierdzę że jest OKR_P pisze:Piotrze, bo do Tanga trzeba dwojga. Mojej anody i perfect wyprowadzonej powierzchni przez Was
Przełam się bo warto. Glancpapier i jedziesz...Neo pisze:Chyba się przełamię, i zdejmę farbę z tłumoka, który mi Antek robił. Malowałem termoutwardzalną.
Ostatnio zmieniony 18 października 2024, 22:59 przez f@za, łącznie zmieniany 1 raz.
- R_P

Jak masz to chętnie zrobięNeo pisze:Chyba się przełamię, i zdejmę farbę z tłumoka, który mi Antek robił. Malowałem termoutwardzalną.
Nie wyprowadzam sam powierzchni bo nie mam czasu ani narzędzi ani umiejętnościf@za pisze:No to może żeby się nie dzielić sukcesem, następną razą wyślę Ci szrota, Ty go dopracujesz, ślicznie poczernisz, a ja tylko potwierdzę że jest OKR_P pisze:Piotrze, bo do Tanga trzeba dwojga. Mojej anody i perfect wyprowadzonej powierzchni przez Was
- f@za
- Stary Pierdziel

A bo Ci się nie chceR_P pisze:Nie wyprowadzam sam powierzchni bo nie mam czasu ani narzędzi ani umiejętności
- R_P

Przecież wiesz że tak jestf@za pisze:A bo Ci się nie chceR_P pisze:Nie wyprowadzam sam powierzchni bo nie mam czasu ani narzędzi ani umiejętności
- f@za
- Stary Pierdziel

Uwierz że warto poświęcić kikanaście/kilkadziesiąt minut pracy na oskrobanie farby. Chyba że masz tłumoka pod swój karabinek, a na wyglądzie Ci nie zalezy...Neo pisze:Chyba się przełamię, i zdejmę farbę z tłumoka, który mi Antek robił. Malowałem termoutwardzalną.
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
Albo jestem leniwy
, lub obie sprawy na raz.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.