O, dobrze wiedzieć z tymi bbs i lufą.. Nie miałem w rękach xfive co prawda, ale zostanę jednak przy tym zwykłym. Tylko tak sobie myślę, że najpierw będę chciał upolować MPX/MCX więc póki co budżet otwieram na niego ;) Jak będziesz jeszcze miał p226 to za jakiś czas się zgłoszę podpytać.Zurekwwa pisze:Tak, jest wygodny, ale raczej bbs bym do niego nie pchał. Ma gwintowaną lufę a bbs są twarde i mogą ją uszkodzić. W miarę celny, ale xfive bardziej realistyczny jest. Ten na peletki mocniej kopie.intro pisze:Z tego co wiem to "zwykły" p226 ma magazynek dwustronny, który obsługuje i peletki i bb. Trzymałem w rękach ten zwykły i ten bym chciał nabyć :) Genialny ma sposób aplikacji kapsułki co2.Zurekwwa pisze:Hej, p226 chcesz peletkowego czy five na bb? Mam obydwa i jeden max realistyczny (x5) a drugi mocniejszy i celniejszy. Obydwa dają sporo frajdy
Witam
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
-
intro
- Cichy

- Arsenał: Crossman 2240 co2 ==> HPA
CP-1M
Walther 1911 - Lokalizacja: Warszawa
Re: Witam
- Archon
- Sponsor forum

- Arsenał: Bimber i fajka