Serdecznie pozdrawiam
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- Waldez
- Świerzak

- Arsenał:
Re: Serdecznie pozdrawiam
Witam również
- lykanos
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Hatsan Ranger AT44 5,5 + mDOT 4-16x42 MilDot
Witam i gratuluję:

jeżeli srokę, bez urazyBozena pisze:Do dziś mam na rozkładzie 4 szczury i srake.
Temat o konieczności wprowadzenia w Polsce: Vermin Control i Pest Control czyli odstrzału z wiatrówki: szkodników; gatunków obcych; nadmiernie rozmnażających się. Z którymi natura nie daje sobie rady w sztucznych ekosystemach miast, wsi, sadów, parków i terenów uprawnych (szczury, myszy, norki amerykańskie, króliki, aleksandretty obrożne, sroki, gawrony, kawki, kruki, szpaki, gołębie, wrony, sójki). Jak ma to miejsce w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Danii, Norwegii, USA, Kanadzie, Estonii, Meksyku, Korei, Turcji, Białorusi, Afryce, itd..
-
Augur
- Cichy

- Arsenał:
Cześć!
- Bozena
- Początkujący Hunter

- Arsenał: Blowgun Cold Steel .625
Łuk konny 36 funtów
Yavara 4 punktowa z parostka
Qb 57 .22 - Lokalizacja: Jawia
Ano srokę x D
Kolimator posiadam właśnie ZOS. Te dalsze tuningi to za czas jakiś... Szokowy mniej mnie interesuje. Napaliłam się za to na gas ram bardzo.:)
Kolimator posiadam właśnie ZOS. Te dalsze tuningi to za czas jakiś... Szokowy mniej mnie interesuje. Napaliłam się za to na gas ram bardzo.:)
Licho nie śpi!
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
- aleksander
- Sponsor forum

- Arsenał: AT44 long 5,5 pp 3-12 ao
Hej! Witam kobietę-strzelca .To rzadkość,więc tym bardziej 
- Bozena
- Początkujący Hunter

Łuk konny 36 funtów
Ja znam jeszcze 3 :>aleksander pisze:Hej! Witam kobietę-strzelca .To rzadkość,więc tym bardziej
No i jeszcze strzelczyni ze mnie żadna. :(
Licho nie śpi!
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
-
Mateo84
- Cichy

- Arsenał:
- Bozena
- Początkujący Hunter

Łuk konny 36 funtów
Tak ciekawości z... widać mój avatar?
Licho nie śpi!
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
- memonic1
- Sponsor forum

- Arsenał: 5.56 mm Mossberg MVPVarmint \ Vortex Viper PST 4-16x50, XDM 9 5,25, CZ 455 Thumbhole Grey/Vortex Diamondback HP 4-16x42, Tikka t3x Tac A1 w 308win
Niestety nie widać. Pozdrawiam
Stay low, move fast, kill first, die last, one shot, one kill, no luck, pure skill ;)
- Bozena
- Początkujący Hunter

Łuk konny 36 funtów
Ufff już widać :) Miałam gada jako bransoletkę po tym ujęciu przez bite 5 minut. A potem delikatnie się rozwinął i sobie poszedł. 
Licho nie śpi!
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
-
RAFA
- Tropiciel

- Arsenał: gunpower stealth ,hatsan at44 hatsan 90
witam i połamania lufy
- rumpel
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Laczek i packa na muchy
Od początku wyczuwałem jakąś gadzinęBozena pisze:Tak ciekawości z... widać mój avatar?
Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.
- Bozena
- Początkujący Hunter

Łuk konny 36 funtów
To teraz zbiorczo podziękuję za wszystkie przywitania i jeszcze wrzucę fotki łuku i yawar . (Dmuchawka w sieci wisi, więc nie zapodaję.) 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Licho nie śpi!
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
Licho czuwa!
Licho psoci...
... jak się uda...
- lykanos
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Hatsan Ranger AT44 5,5 + mDOT 4-16x42 MilDot
Zaskroniec czasami wydziela taką śmierdzącą substancje do odstraszania. Pamiętam jak dawno temu brat jednego nosił a potem przez kilka dni rąk nie mógł doszorowaćBozena pisze:Miałam gada jako bransoletkę po tym ujęciu przez bite 5 minut. A potem delikatnie się rozwinął i sobie poszedł.
Temat o konieczności wprowadzenia w Polsce: Vermin Control i Pest Control czyli odstrzału z wiatrówki: szkodników; gatunków obcych; nadmiernie rozmnażających się. Z którymi natura nie daje sobie rady w sztucznych ekosystemach miast, wsi, sadów, parków i terenów uprawnych (szczury, myszy, norki amerykańskie, króliki, aleksandretty obrożne, sroki, gawrony, kawki, kruki, szpaki, gołębie, wrony, sójki). Jak ma to miejsce w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Danii, Norwegii, USA, Kanadzie, Estonii, Meksyku, Korei, Turcji, Białorusi, Afryce, itd..