Witajcie przyjaciele!

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Awatar użytkownika
Neo
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał: To co pod ręką

Re: Witajcie przyjaciele!

Post autor: Neo »

Powitać.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
Awatar użytkownika
Czarnowidz
Stary Hunter
Stary Hunter
Arsenał: Uberti Remington 1858 New Model Army Target Inox. 44", Pedersoli Kentucky flintlock pistol .45", Artemis Cr600w + Hawke 3-9x40AO IR.
Były: Sharps .54", Hawken .45", Colt Walker .44", AT-44 kal. 5,5, HW90 kal. 5,5, Hatsan100 kal. 4,5, Twinmaster Action kal. 4,5, Drulov DU 10 kal. 4,5

Post autor: Czarnowidz »

Z Chińczyków to mam jakiś sentyment do QB57, mimo że nigdy nie miałem. Bardzo fajny sprzęt do modyfikacji. Wiadomo że jeszcze QB78/79.
Z najtańszych sprężynówek to moim zdaniem Hatsany 80 i 90 z QT. Tylko bez tych wszystkich gratisów z allegro. :-)5-
HW to jednak inna półka cenowo jakościowa no i modele 30 i 35 nie są zbyt mocarne.
Jestem jak Stocznia Gdańska: spełniam swoją rolę w historii (forum) a teraz mogę się zamknąć. ;-)
Awatar użytkownika
sleyser1224
Tropiciel
Tropiciel
Arsenał: - Hatsan Striker Edge 4,5
- Dan Wesson 4,46 8" black
- Walther Lever Action 4,5
- Weihrauch HW50S + Hawke Vantage 4-12X40 AO

Post autor: sleyser1224 »

Привет! :-)--
ODPOWIEDZ