Przyznaj bes bicia, gdzie i kiedy Ty mi kamery pomontowałRobeq pisze:Ty Piter weź w lustrze sprawdź fryzurkę, chyba, że Ci podłogówka zamarzła i grzebień z ręki zgrabiałej wypadnie ...
Ahoj!
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- f@za
- Stary Pierdziel

- Arsenał: Scyzoryk
Re: Ahoj!
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi. Chłop nie koń, wody pił nie będzie.
- Robeq
- Sponsor forum

- Arsenał:
Piter - na Ciebie zawsze można liczyć w odpowiedziach - ponad 11 kilo shitu, to dobry wynik vs moje 0,7 kilo shitu.
Forum to ludzie, pamietaj @SiwyLeszcz - nie zawiedź Nas.
"Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie" - Friedrich Nietzsche
- Robeq
- Sponsor forum

- Arsenał:
Dużo z tego Twoje shitu jest merytoryczne, ale i sporo pierdolenia, fakt - jak zjebka kilka lat temu na Witalni, że nie używam polskich znaków. Staram się, staram ich używać ale już spadam, nie zaśmiecajmy koledze nowemu witki.F@za pisze:Robciu, shit z witalni to nie shit
"Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie" - Friedrich Nietzsche
-
SiwyLeszcz
- Niemy

- Arsenał:
Nie ma takiego ryzyka żebym was zawiódł, serce na talerzu ;)Robeq pisze:.
A co do włosów to się zgadza, ja mam ultra blond włosy, a jak to ludzie z czasów budowy bloków z wielkiej płyty przykleili ksywę Siwy :).
Miło was poznać
-
gregor1313
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Powitać
- Adonai21
- Bardzo Cichy

- Arsenał: steyr challenge hft+ optisan cp 3-12x32
siema,
Mam 60km do Ciebie, z kilkoma znajomymi strzelamy czasem na różnych miejscówkach w kuj-pom
odzywaj się na wspólne strzelanie jak będzie nudno i może troche cieplej
Mam 60km do Ciebie, z kilkoma znajomymi strzelamy czasem na różnych miejscówkach w kuj-pom
odzywaj się na wspólne strzelanie jak będzie nudno i może troche cieplej
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.