Lona ma dziś wolne.
Siemanko.
Pochwalony
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- sp5it
- Hunter

- Arsenał: Korkowiec z odpustu
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
-
BASpoznan
- Czytający

- Arsenał:
Re: Pochwalony
Cześć 
-
qban74
- Niemy

- Arsenał:
Re: Pochwalony
Jacek. pisze:Witaj.
Ładne przywitanie,coraz rzadziej spotykane w Naszym forum.
Zostałeś pochwalony-zgodnie z Twoim tekstem.
Proszę Cię jednak o uzupełnienie tekstu powitania na "Niech będzie pochwalony" i wtedy jest to piękne przywitanie.
Czepiam się? I owszem lecz wrażliwy jestem i nie tylko ja na pół słówka,pół zdania i podobne skróty myślowo-tekstowe.
Bez urazy dla kolegi
akurat tak się składa że jestem wierzący (z umiarem, nie dewot] i przyznam ci rację, tylko problem polega na tym że ostatnio miałem styczność z forum (motocyklowym) z 10 lat temu i nie wiem jak zmienić treść postu
a ogólnie to fajnie że tylu użytkowników odpisało, nie spodziewałem się