Nowa Mapa Użytkiwnikow Forum
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- Hordish
- Sponsor forum

- Arsenał: Laserowa dzida
Re: Nowa Mapa Użytkiwnikow Forum
50.109121,19.005983
No właśnie. Jak?
No właśnie. Jak?
- black dog
- Sponsor forum

- Arsenał: adekwatny do obrony miru domowego
wklejajcie wklejajcie. sluzby beda mialy mniej roboty
dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam ....................................................
bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
- Spirit
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Nosisz ze sobą smartfona? służby wiedzą o Tobie wszystko co chciały by wiedziećblack dog pisze:wklejajcie wklejajcie. sluzby beda mialy mniej roboty
Faza, hordish, sprawdzcie czy jest ok na mapie
- Mada
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: 2S7 Pion na powietrze.
A co? Płacą im ekstra za kolekcjonerów wiatrówek?black dog pisze:wklejajcie wklejajcie. sluzby beda mialy mniej roboty
Życie toczy się dalej. A na tokarce to już w ogóle.
-
Morzin
- Zasłużony Hunter i Sponsor

- Arsenał: Korkowiec z odpustu.
Służby nie interesują się takimi żuczkami jak ja czy Ty.
Nie popadajcie w paranoję. Co innego rzeczony Giertych. To są goście, którym i tak się nic nie zrobi.
Nie popadajcie w paranoję. Co innego rzeczony Giertych. To są goście, którym i tak się nic nie zrobi.
- Bochun
- Sponsor forum

- Arsenał: Qbeta
Moja lokalizacja jest wklejona
w opisie .
- Hordish
- Sponsor forum

- Arsenał: Laserowa dzida
Wygląda na to że pływam w stawie heheSpirit pisze:Faza, hordish, sprawdzcie czy jest ok na mapie
Dasz radę przesunąć trochę w dół na skrzyżowanie De Gaulle'a z Grunwaldzką? Jak nie to niech zostanie.
- black dog
- Sponsor forum

- Arsenał: adekwatny do obrony miru domowego
to, ze nosze smartfona nie swiadczy o tym, co i robie po godzinach. uzywam go do innych rzeczy niz logowanie na aghSpirit pisze:Nosisz ze sobą smartfona? służby wiedzą o Tobie wszystko co chciały by wiedziećblack dog pisze:wklejajcie wklejajcie. sluzby beda mialy mniej robotyPoczytaj o systemie pegasus i ostatniej aferze gdzie służby prześwietliły wszystkie smsy Giertycha, w tym również te usunięte
Faza, hordish, sprawdzcie czy jest ok na mapie
dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam ....................................................
- Leonidas8383
- Czytający

- Arsenał: Dumny Posiadacz
Air Arms s400 4,5 - Lokalizacja: Kutno
Hejka . Jestem z Kutna. Jak dodać się na Mapce :)
- Spirit
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Wieczorem dodam.Leonidas8383 pisze:Hejka . Jestem z Kutna. Jak dodać się na Mapce :)
- Leonidas8383
- Czytający

- Arsenał: Dumny Posiadacz
Air Arms s400 4,5 - Lokalizacja: Kutno
Super dzięki :)
- f@za
- Stary Pierdziel

- Arsenał: Scyzoryk
Leonidas8383, na mapce swoją drogą, ale czasem warto przybliżoną (region) lokalizację podać w opisie. Często zwłaszcza nowi forumowicze potrzebują jakiejś pomocy, a wtedy "ziomal" się odezwie
. No a z tym "namierzaniem" przez słuzby to tak jak pisał Morzin, nie popadajmy w paranoję 
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi. Chłop nie koń, wody pił nie będzie.
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
- Flow
- Bardzo Cichy

- Arsenał:
Spoko wątek. Okazuje się że mieszkam w czarnej d... nawet postrzelać nie ma z kim 
- f@za
- Stary Pierdziel

- Arsenał: Scyzoryk
Wpisz w wizytówce w jakiej okolicy mieszkasz, może się okazać że masz sporo ziomali. Na mapie tylko niewielki procent forumowiczów jest ujęty.
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi. Chłop nie koń, wody pił nie będzie.