tuning CP1 Kandar
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
-
hejchaczi
- Sponsor forum

- Arsenał:
Re: tuning CP1 Kandar
Tu się dziwnie światło odbija ale ogólnie jest fajnie. Dodam ze koszulka również się rysuje czy też wgniata, jednak o wiele trudniej niż farba w sprayu. Poza tym zawsze można takową zdjąć i sobie zgrzać nową w kwadrans. Ta z zdjęcia ma jakiś miesiąc może trochę więcej i parę paczek śrutu w terenie wystrzelane.
- LOGUN
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: A takie tam .
Biker to mów co wymyśliłeś ...już jest dobrze ale myślisz że może być jeszcze lepiej ..... 
-
Biker
Skłonny jestem teraz tak myśleć, a czy się nie mylę to czas pokaże.LOGUN pisze:myślisz że może być jeszcze lepiej .
Mam już 40 cm lufy .25 i planuję "trochę" większy kartusz niż dotychczas, spodziewam się mnóstwa strzałów w limicie
- LOGUN
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: A takie tam .
A nie myślałeś Biker o regulatorze w nim ...
-
zapek-1974
U bikera zawór pracuje na prawie 300 barach , więc jaki regulator ??? nawet jak by ktoś taki zrobił, to ile on musiał by pompować powietrza do kartusza , żeby regulator miał sens.
- daras
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Nie bardzo rozumiem to co napisałeś. Jeśli butle nabija się do 300 bar to zawór będzie pracować na 300 barach logiczne. Ale czy do strzału potrzeba aż 300 bar? Jeśli tak to rzeczywiście reduktor zbędny, tylko zastanawiam się po co strzelać z 300 bar, po to aby mieć tylko jeden strzał?zapek-1974 pisze:U bikera zawór pracuje na prawie 300 barach , więc jaki regulator ??? nawet jak by ktoś taki zrobił, to ile on musiał by pompować powietrza do kartusza , żeby regulator miał sens.
- rufles
- Początkujący Hunter

- Arsenał: kandar cp1
- Kontakt:
czasem ilosc koni w stadzie jest wazniejsza niz zwiazane z ich utrzymaniem niedogodnosci :D
-
zapek-1974
Chodzi o to że ten zawór ma górkę w okolicach 300 bar (zawór który pracuje na wysokim Ciśnieniu, swoją drogą zajebisty) , reszta jest już chyba jasna dla kolegi .daras pisze:Nie bardzo rozumiem to co napisałeś. Jeśli butle nabija się do 300 bar to zawór będzie pracować na 300 barach logiczne.
- daras
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Jasne że rozumiem, tylko zastanawiam się czy z takiego strzelania jest jeszcze przyjemność, nie da się ukryć że będzie trzeba nabijać kartusz co jeden strzał. No chyba że ktoś lubi duże moce, no wtedy to co innego. 
-
Biker
Nie wiem co tam innym sprawia przyjemnośćdaras pisze:czy z takiego strzelania jest jeszcze przyjemność, nie da się ukryć że będzie trzeba nabijać kartusz co jeden strzał
- daras
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
No jeśli 20 strzałów do tego stabilnych, to moim zdaniem do szczęścia nic więcej nie trzeba. 
- syntezator
- Stary Hunter

- Arsenał: Crosman 1322 Hatsan 125 5,5mm
Tylko czekać na Kandara CP1 .25 PCPBiker pisze:Mam już 40 cm lufy .25
Już się rozmarzyłem wyobrażając sobie te dziurki po śrucie 1,6g 6,35mm w tarczy z 10m
-
Biker
Czyż by ogarnęły Cię jakieś wątpliwości, że śrut nie da rady przebyć takiego dystansu aby zrobić dziurę w papierze?
Odpowiednia przepustowość systemu podobno czyni cuda, a wstępne konsultacje już się odbyły i ponoć wszystko ma działać, oczywiście w limicie.
A poza tym przecież ktoś musi być pierwszy żeby sprawdzić czy się da.
Odpowiednia przepustowość systemu podobno czyni cuda, a wstępne konsultacje już się odbyły i ponoć wszystko ma działać, oczywiście w limicie.
A poza tym przecież ktoś musi być pierwszy żeby sprawdzić czy się da.
-
zapek-1974
Kandarek dostał nowe szkiełko. Leapers 5th TF2 3-12x40.
Jest to tactyczne szkiełko w gumowej osłonie i charakterem bardzo pasuje do mojego projektu, minus jest taki że jest jednak trochę spora pomimo tego , że to UTG.
Karabinek też przez to stał się sporo cięższy , no ale coś za coś.
A w parze z karabinkiem prezentuje się tak
Jest to tactyczne szkiełko w gumowej osłonie i charakterem bardzo pasuje do mojego projektu, minus jest taki że jest jednak trochę spora pomimo tego , że to UTG.
Karabinek też przez to stał się sporo cięższy , no ale coś za coś.
A w parze z karabinkiem prezentuje się tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.