FANATYKOWA BRUNIRA PO PRZEMIANIE!
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
-
BiMa
Re: FANATYKOWA BRUNIRA PO PRZEMIANIE!
Heh z tą antena .. Pamiętam kiedyś ojciec wymienił bo mu złamałem .. Pół dnia wymieniał
wysuną żeby sprawdzić czy działa no a ja grałem w piłkę
i u jebałem mu drugą hehehe a że to były lata 90 to trzeba było zamawiać z Niemiec i nie było to tanie 
- Loaded
- Hunter

- Arsenał: BT 65 RBW 6.35
A nie jest??Fanatyk pisze:Jakby tak było to każdy najnowszy mecedes byłby gorszy od poprzedniego
-
Fanatyk
- Hunter

- Arsenał:
W klasie S też tak sądzisz 
Mam uwierzyć,że porzednik W 108 był lepszy od aktualnej wersji

Mam uwierzyć,że porzednik W 108 był lepszy od aktualnej wersji
- Żurek
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Panzer M4 12ga
CZ457 At-One .22lr
S&W Victory .22lr
Bersa Thunder 22/6 .22lr
HK SFP9M 9x19
KelTec S2K 9x19
RIA 1911 Rock .45ACP
Zastava M70 .32ACP
Howa 1500 Varmint .308Win - Lokalizacja: W-wa
Fakt faktem że jest bardziej wypasiona, ale i bardziej zawodna
-
Fanatyk
- Hunter

- Arsenał:
Niech to będzie za mój komentarz
-
Hand
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
Nie pisz tak, bo ktoś pomyśli, że jak się upijasz, to zmieniasz w trolla o nicku Runcheinigal. Taki dr. Jekyll i Mr HydeFanatyk pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
Niech to będzie za mój komentarzchyba będe musiał się upić
![]()
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2017, 19:49 przez Hand, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Fanatyk
- Hunter

- Arsenał:
Wolałbym chyba w Niego niż w Ciebie,ale nie bierz tak tego do siebieHand pisze:Nie pisz tak, bo ktoś pomyśli, że jak się upijasz, to zmieniasz w trolla o nicku Runcheinigal. Taki dr. Jekyll i Mr HydeFanatyk pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
Niech to będzie za mój komentarzchyba będe musiał się upić
![]()
-
Hand
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
Nie biorę, każdy przecie chce mieć eliksir przemiany w Hulka jak dr Jekyll
Ale dziękuję 
-
Fanatyk
- Hunter

- Arsenał:
-
Fanatyk
- Hunter

- Arsenał:
Po wielu śledztwach,podchwytliwych pytaniach do rusznikarrzy zaczynam być niemal na 100% pewnym,że to całe współczesne brunirowanie to jedna wielka ściema
a dlaczego? już wyjaśniam mianowicie:OD dłuższego.już czasu istnieją, tzw gotowe systemy do oksydowania np BLACKFAST jest to nic innego jak super skoncentrowana oksyda na zimno o gennialnych paramerach użytkowych i niesamowitej wygodzie i bezpieczeństwie nakładania o czym sam niedawno się przekonałem jak kumpel pięknie oksyduje sobie nie tylko broń a jak usłyszał o moim "brunirowaniu" to wyśmiał mnie,że brunirowanie to prehistoria i jak ja mogłem się z tym tak pierdolić skoro wystarczyło jego zapytać
Zadzwoniłem,też do tej firmy i specjalista od BLACKFAST otworzył mi oczy a o brunirowaniu powiedział,że moim sposobem brunirowano ze 100 lat temu 
-
BiMa
z pewnością do tego powiedział Ci że jego produkt jest najlepszy na świecie i niema nic lepszego żadna oksyda na gorąco nie jest lepsza ! w końcu to jego praca no i komu jak komu ale jamu najbardziej zależy żeby sprzedać produktFanatyk pisze:Zadzwoniłem,też do tej firmy i specjalista od BLACKFAST otworzył mi oczy a o brunirowaniu powiedział,że moim sposobem brunirowano ze 100 lat temu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UlfqO9BuG60[/youtube] tu brunira...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UbRRdxW12EE[/youtube] 4:38 tu masz uberti
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qYOJa8ZNxmE[/youtube] tu masz znowu uberi 2:20
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=faK93YGJgDg[/youtube] 4:20
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Sx1DGV3idJ4[/youtube] 2:05
jest tego więcej nie chce mi się szukać . w nowoczesnej broni masz teraz hydrografiki itp itd.
-
Fanatyk
- Hunter

- Arsenał:
Powiem szczerze,że można się pogubić jak naprawdę kombinują rusznikarrze BÓG raczy wiedzieć
może masz rację,że szanujące się firmy robią to tradycyjnie,ale nie byłobym taki pewny jeśli chodzi o średniaków bo naprawdę ten system BLACKFAST zrobił na mnie ogromne wrażenie a więc nie wykluczone,że na rusznikarrzach też a więc czemu mieliby nie iść na łatwiznę biorąc za niby tradycyjny sposób horendalne kwoty

-
Fanatyk
- Hunter

- Arsenał:
Jeszcze w kwesti mikstury z perhydrolu mianowicie: płyn zawsze nanosimy na gorącą stal (inaczej wyjdzie kicha) no i zamiast kwasku cytrynowego o wiele lepiej dać 30ml octu spirytusowego na 70ml perhydrolu
może teraz,niektórym zacznie wreszcie wychodzić ta brunira