Efekt starego metalu

Porady i tutoriale dla majsterkowiczów i strzelców, którzy chcą samodzielnie wykonać lub ulepszyć sprzęt. Od prostych modyfikacji po zaawansowane projekty DIY

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Awatar użytkownika
f@za
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał: Scyzoryk

Re: Efekt starego metalu

Post autor: f@za »

@stach i Ty tak poważnie o tym "wieśtuningu" myślisz :roll:. Karabinek za kilkanaście tysi pomazać farbką, potem przetrzeć papierem ściernym, i znów polakierować.... :roll:
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi. Chłop nie koń, wody pił nie będzie.
stach
Hunter
Hunter
Arsenał:

Post autor: stach »

Nie znam Twórcy ,,pomazania" tego efektu ...
ale Ty potrafisz wyjść ponad Wielu, Da Vinci , Picasso,Dali ,Santi,Caravaggio,Monet, Klimt,Gogh,Kahlo , farba to sztuka o nich też mówili że są ,,dziwni i inni " kto wie .... może akurat
jesteś zajefany :-)--
Awatar użytkownika
f@za
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał: Scyzoryk

Post autor: f@za »

stach pisze:ale Ty potrafisz wyjść ponad Wielu, Da Vinci , Picasso,Dali ,Santi,Caravaggio,Monet, Klimt,Gogh,Kahlo , farba to sztuka o nich też mówili że są ,,dziwni i inni
Być może jesteś "ponadczasowy" jak Da Vinci, Picasso, Dali, a i zapomniałeś o Polskim wieśniaczym, ponadczasowym twórcy Witkacym... Nie zmienia to faktu, że o gustach się nie dyskutuje, "nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba"... Jak dla mnie ten karabinek zajeżdża "wieśtuningiem" i niczym więcej... A już najmniej jakimkolwiek "artyzmem", czy choćby minimalistyczną próbą poprawienia surowego metalu... Jak się komuś podoba, są kolorowe szpreje... Ale oczywiście to jest tylko moje zdanie, i nie twierdzę że go nie zmienię. Do niedawna bulle mi się nie podobały, a już te "protezy" z dużymi flaszami, najmniej :-)5-
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi. Chłop nie koń, wody pił nie będzie.
Maverick
Zasłużony Hunter i Sponsor
Zasłużony Hunter i Sponsor
Arsenał: - - -

Post autor: Maverick »

Według mnie to hydrografika.
ODPOWIEDZ