Trochę późno na przywitanie.... :-)
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- T^hor
- Świerzak

- Arsenał: Hatsan AT44-10 Tactical LW z Mil-Dot 32, FX Impact .25 Zeiss Conquest DL
Trochę późno na przywitanie.... :-)
... Mimo to Witam wszystkich serdecznie. Trochę późno tu zajrzałem a więc moje przywitanie odbywa się już po kilkudziesięciu wiadomościach i po tym jak dowiedziałem się o wiele więcej w 4 dni niż wcześniej przez 2 miesiące
Także polecam forum i najpierw zapiszcie się do airgun-hunting.pl, zapytajcie i dopiero kupujcie 
- luki
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Krykiet 4.5 + Hawke Varmint 4-16x44
Re: Trochę późno na przywitanie.... :-)
Wlasnie
Hi
Hi
- dudu9323
- Początkujący Hunter

- Arsenał: hatsan 55
crosman 1377
nadzieja na pcp 5,5 - Lokalizacja: Małopolska wieś
no to HI! 
-
BiMa
witaj
ja tam się nie przywitałem nigdy hehe ;-D może dlatego niektórzy mnie nie lubią , na przykład ci co najwięcej postów mają w witali hehehehe
- schadow
- Sponsor forum

- Arsenał:
Witam.
BiMa,w Witalni posty się nie nabijają
BiMa,w Witalni posty się nie nabijają
- Wot te na
- Tropiciel

- Arsenał: B-2, Żółta siekiera.
Dobry wieczór. 
-
BiMa
nabijają , jest taki jeden co ma ponad 200 a mi ściek zarzuca

- mlody
- Sponsor forum

- Arsenał: proca
Kiedyś się nabijały, ale potem szanowna administracja zmieniłaBiMa pisze:nabijają , jest taki jeden co ma ponad 200 a mi ściek zarzuca![]()
-
night hunter
- Hunter

- Arsenał: at 44 singiel 6,35mm leapers 6-24x50 ao ,at 44 5,5mm singiel 8-32x50 ao,at 44 4,5mm -10 leader 4-16x 40 ao ,kral magnum 5,5mm hawke varmint 4x ao ,hatsan 90 vortex 4,5mm center point 3-9x 32 , heanel 300 , chiński wynalazek 4,5mm,bmk 51 5,5mm
=leapers 3-9x32 ao
hehe ,lepiej pozno niz wcale ? ,ja tam sie nie przywitałem i luz , no ale gdy tu zawitałem było z 2 uzytkownikow ,jak sie zalogowałem juz piatym czy szóstym ? , i prosze jak sie to rozrasta :-)forum rosnie w siłe i tylko sie cieszyć
pamietam ze w google wpisałem tylko airgun hunting - liczac ze znajde cos ciekawego- - z nastawieniem na zagraniczne fora. i prosze trafiłem - choc z poczatku słabo sie rozkrecało ,a teraz :) potega
- JBJumper
- Hunter

- Arsenał: Hatsan 90-Vögler Optik 6-24x56 SF IR
Beretta Elite II CO2
Striker Edge Vortex
QB 78 Deluxe - Lokalizacja: Alabama
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
- T^hor
- Świerzak

- Arsenał: Hatsan AT44-10 Tactical LW z Mil-Dot 32, FX Impact .25 Zeiss Conquest DL
Hej dzięki za powitanie wszystkim. Muszę przyznać że naprawdę mi forum pomogło nigdy bym się nie dowiedział tego co mi tu napisaliście! Więc jeszcze raz dzięki