Witam wszystkich
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- BRONEK_T
- Zainteresowany

- Arsenał:
Witam wszystkich
Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Mariusz, mieszkam w okolicy Poznania i cieszę się, że znalazłem forum gdzie można teoretycznie zapytać o strzał do czegoś innego niż tarcza lub butelka i nie zostać zmieszanym z błotem z tego powodu. Zamierzam kupić jakiegoś pistola ale nie mogę się zdecydować
na nic konkretnego, myślę nad AT 44 long lub BT 65 ale może znajdę coś innego do ok 2k pln wartego uwagi
. Mile widziane porady do wyboru pukawki
- Antonio
- Administrator

- Arsenał:
Re: Witam wszystkich
Joł.
Też miałem problem tego typu i ....
Wszystko w arsenale
Też miałem problem tego typu i ....
Wszystko w arsenale
- Snajpi
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
-
marionuras
- Zainteresowany

- Arsenał:
Witamy w naszym gronie !
Fajnie ,że jesteś .
Fajnie ,że jesteś .
"organ stoi okrakiem na barykadzie"
-
marionuras
- Zainteresowany

- Arsenał:
Zapraszamy na ShoutBox tam się lepiej poznamy .
"organ stoi okrakiem na barykadzie"
- Czarnowidz
- Stary Hunter

- Arsenał: Uberti Remington 1858 New Model Army Target Inox. 44", Pedersoli Kentucky flintlock pistol .45", Artemis Cr600w + Hawke 3-9x40AO IR.
Były: Sharps .54", Hawken .45", Colt Walker .44", AT-44 kal. 5,5, HW90 kal. 5,5, Hatsan100 kal. 4,5, Twinmaster Action kal. 4,5, Drulov DU 10 kal. 4,5 - Lokalizacja: Utrudniona
Witamy gorąco i zapraszamy do dyskusji.
Jeśli chodzi o Twoje rozterki to jest już w dziale broń temat który porusza interesujące Cię zagadnienia.Przeczytaj a jeśli będziesz miał jakieś pytania to śmiało w nim pytaj.
Jeśli chodzi o Twoje rozterki to jest już w dziale broń temat który porusza interesujące Cię zagadnienia.Przeczytaj a jeśli będziesz miał jakieś pytania to śmiało w nim pytaj.
Jestem jak Stocznia Gdańska: spełniam swoją rolę w historii (forum) a teraz mogę się zamknąć. 
- Ptasiek
- Świerzak

- Arsenał: Sharp Innova + Nikko Stirling
HW 100 (bullpup) + Hawke Sidewinder Tactical
Witaj :)
-
sovi3t
- Hunter

- Arsenał:
Witaj Bronku, chętnie pomożemy wybrać, napisz tylko w dziale broń czego od sprzętu oczekujesz.
-
Shovelhead
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
Cześć.
- rumpel
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Laczek i packa na muchy
-
rafael
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
Witaj!
Załóż temat , pomożemy;-)
Załóż temat , pomożemy;-)
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Strzałka Amigo
Ps.: Moja rada a propos sprzętu, kup taki żeby go można było sprzedać później i ewoluować o ile złapiesz bakcyla huntingu...
Ps.: Moja rada a propos sprzętu, kup taki żeby go można było sprzedać później i ewoluować o ile złapiesz bakcyla huntingu...
Hasta La Victoria Siempre
Varmint Hunter
Varmint Hunter
-
Bart Kalibrgun
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
sprzęt
witaj !
- MajorGatek
- Hunter

- Arsenał: chwilowo rozbrojony