Dzień dobry kłaniam się nisko

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Awatar użytkownika
Compressor
Bardzo Cichy
Bardzo Cichy
Arsenał: AGT VULCAN 3 700MM - 740CC

Re: Dzień dobry kłaniam się nisko

Post autor: Compressor »

Czołem ;-)

at44-sniper.
AEROGRFIK
Niemy
Niemy
Arsenał:

Post autor: AEROGRFIK »

Niektórzy z Was prosili mnie o wrzucenie jeszcze jakiś zdjęć z realizacji. Tak więc wstawiam wybaczcie że niektóre z nich są podczas malowania ale myślę że to też może kogoś zainteresować. Wszystkich który są zainteresowani aerografią i mają pytania zapraszam do kontaktu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Masiu9
Czytający
Czytający
Arsenał:

Post autor: Masiu9 »

Cześć
ODPOWIEDZ