Witam.
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- ArekZ
- Niemy

- Arsenał: Hatsan Striker Edge .177 Vortex , Kandar 3/9x40
Witam.
Witam wszystkich forumowiczów.
Od dłuższego czasu czytam znajdujące się tutaj posty.
Przyznam że właśnie to forum a nie inne pomogło mi dokonać wyboru sprzętu który był by najlepszym pogodzeniem mojego skromnego budżetu rencisty z wymarzonym posiadaniem "dobrej" wiatrówki.
Podoba mi się tutaj podejście do tematu i zrozumienie że najważniejszy jest fun i zadowolenie z własnego hobby.
Z pewną taką nieśmiałością zapytam przy tej okazji, czy by się jakiś miły posiadacz AT44 z okolic Bytomia nie zgodził użyczyć swojej butli czy pompki za symboliczne piwko do pomanipulowania przy moim vortexie.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i samych dziesiątek życzę.
Od dłuższego czasu czytam znajdujące się tutaj posty.
Przyznam że właśnie to forum a nie inne pomogło mi dokonać wyboru sprzętu który był by najlepszym pogodzeniem mojego skromnego budżetu rencisty z wymarzonym posiadaniem "dobrej" wiatrówki.
Podoba mi się tutaj podejście do tematu i zrozumienie że najważniejszy jest fun i zadowolenie z własnego hobby.
Z pewną taką nieśmiałością zapytam przy tej okazji, czy by się jakiś miły posiadacz AT44 z okolic Bytomia nie zgodził użyczyć swojej butli czy pompki za symboliczne piwko do pomanipulowania przy moim vortexie.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i samych dziesiątek życzę.
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
-
Rosół
- Sponsor forum

- Arsenał:
Re: Witam.
Witam,
- Wot te na
- Tropiciel

- Arsenał: B-2, Żółta siekiera.
Cześć.
-
jacol19799
- Sponsor forum

- Arsenał: QB 79 22
aa s400 177
Galantian 22 - Lokalizacja: POZNAŃ
Witaj
- novathor
- Sponsor forum

- Arsenał:
Cześć
- hani
- Sponsor forum

- Arsenał:
Cześć
- Wonski
- Sponsor forum

- Arsenał:
Siema!
-
Grand
- Hunter

- Arsenał:
Witaj
- JBJumper
- Hunter

- Arsenał: Hatsan 90-Vögler Optik 6-24x56 SF IR
Beretta Elite II CO2
Striker Edge Vortex
QB 78 Deluxe - Lokalizacja: Alabama
Witamy w szeregach ludzi którym do szczęścia potrzebny tylko wiatr,lub jego brak 
One Shot One Kill Salut!
- luki
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Krykiet 4.5 + Hawke Varmint 4-16x44
Hi 
- Toma
- Sponsor forum

- Arsenał: Cos tam mam
Witam
- ArekZ
- Niemy

- Arsenał: Hatsan Striker Edge .177 Vortex , Kandar 3/9x40
Ze względu na deproniaki które czasem próbuję oblatywać preferuję bezwietrzną aurę. No napisał bym o wietrze we włosach na motorze ;) ale już łysy łeb pod kaskiem więc tylko muchy w zębach z tej przyjemności pozostały.JBJumper pisze:Witamy w szeregach ludzi którym do szczęścia potrzebny tylko wiatr,lub jego brak
Dzięki za wpisy miło przeczytać wieczorem :)
- P4VEŁ
- Sponsor forum

- Arsenał: GAMO PR-45, Kandar CP-1 0.177, AT-44 0.22
Cześć