Przywitać się chcę :-)
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- Wysemir
- Niemy

- Arsenał:
Przywitać się chcę :-)
Witam wszystkich.
Rzadko gościłem na tym forum, dlatego późne nieco to moje przywitanie. Poprawię się, ponieważ ostatnio zainteresowała mnie większa energia wystrzelonego śrutu i kaliber inny niż 4,5 mm. Tu znalazłem sporo interesujących mnie informacji.
Dużo czytam, mało piszę. W kwestii wiatrówek nie jestem nowicjuszem, dlatego raczej nie nadużyję niczyjej cierpliwości.
Rzadko gościłem na tym forum, dlatego późne nieco to moje przywitanie. Poprawię się, ponieważ ostatnio zainteresowała mnie większa energia wystrzelonego śrutu i kaliber inny niż 4,5 mm. Tu znalazłem sporo interesujących mnie informacji.
Dużo czytam, mało piszę. W kwestii wiatrówek nie jestem nowicjuszem, dlatego raczej nie nadużyję niczyjej cierpliwości.
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
- Ojciec
- Stary Hunter

- Arsenał: Hoyt Ignite
Re: Przywitać się chcę :-)
Witaj.
-
qaz123
- Świerzak

- Arsenał: slavia 630
-
jacol19799
- Sponsor forum

- Arsenał: QB 79 22
aa s400 177
Galantian 22 - Lokalizacja: POZNAŃ
- zapek1974
- Sponsor forum

- Arsenał:
Faktycznie mało napisałeś od 2013 r. może w końcu warto coś w tym temacie zmienić
- Ojciec
- Stary Hunter

Zapek nie poganiaj, kazdy ma swoje tempo.
- zapek1974
- Sponsor forum

- Arsenał:
- Neo
- Stary Pierdziel

Lepiej niech pisze mało, a z sensem niż bez ładu i składu wszędzie 
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
- Ojciec
- Stary Hunter

Eee tam, nie posadzaj kolegi o takie rzeczy, ja mysle ze to bardzo powazny i rozsadny czlowiek. Dlatego jeszcze raz witam na forum 
- Neo
- Stary Pierdziel

To było,, przez kwiatek "ogólnie,a kolega sam pisze
.Wysemir pisze:Dużo czytam, mało piszę.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
- Toma
- Sponsor forum

- Arsenał: Cos tam mam
- luki
- Zasłużony Hunter