Forum o wiatrówkach i PCP: testy broni pneumatycznej, recenzje optyki i śrutu, porady strzeleckie, airgun hunting, pest control i wsparcie doświadczonych użytkowników
Porady i tutoriale dla majsterkowiczów i strzelców, którzy chcą samodzielnie wykonać lub ulepszyć sprzęt. Od prostych modyfikacji po zaawansowane projekty DIY
Już dawno zacząłem się z tym bawić ale brak czasu odstraszał skutecznie, to jakoś dziś prawie skończyłęm. Użyte materiały to stare rozdarte gacie moro "wodoszczelne", żeby rekina z pudełka po at 44. Futerał w zamyśle miał być plecakiem i tak też wyszło (prawie). Rozmiary to 70x30 cm. Futerał posiada Również kieszonkę na różne pierdołki - śrut, tłumok, bipod, browar... wszystko co wymieniłem by się naraz zmieściło Kilka fotków
Otwarta jama brzuszna
Kieszonka
miejsce na szelki których jeszcze nie zdobyłem ale to kwestia czasu - pójdzie jakaś kolonia to będzie do wyboru do koloru, a nóż się moro trafi
Dziś pokrowiec przeszedł jeszcze mały apgrejt, jako że poruszam się pojazdem dwukołowym w zaspach i błotach musze być jak ten ślimak i wszystko mieć na plecach A że teraz pora roku jest jaka jest i ciągnie zimnem od ziemi to zakupiłem karimatke i trzeba ją zespolić z futerałem i zastosowałem taki oto szybki myk
Ze starej torby podróżnej zapożyczyłem stalowe uszka i pasek nośny i wszyłem
z Paskiem :
Przez zwiniętą w rulon matę wpuszcza na wylot pasek i spinam