WITAM
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
-
sniper-killer
- Czytający

- Arsenał: Hatsan 55 SAS QT
IŻ 53 M
WALTHER CP 88 - Lokalizacja: z zadupia
Re: WITAM
Koszerny-znaczy się pierwszy model produkowany seryjnie (Vietnam war)bez orisowania ,kolimatorów,celowników optycznych i podobnych pierdół -jedyny ból to zdejmowany chwyt t.Ale to mogę strawić

Pecepa nie chcę!Nie jestem nurkiem
Pecepa nie chcę!Nie jestem nurkiem
- UrbanPsycho
- Czytający

- Arsenał:
Siema 
-
sniper-killer
- Czytający

- Arsenał: Hatsan 55 SAS QT
IŻ 53 M
WALTHER CP 88 - Lokalizacja: z zadupia
Mój,,najpiękniejszy strzał'' to skroka z jakichs 70m w lekkim deszczu,jakieś 15 m od grilujących sąsiadów(cel,nie ja)niczego nie zauwarzyli-normalnie poczułem się jak szakal w ,,dniu szakala'' 
-
Bart Kalibrgun
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
cze
siemka ,!