Witam
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- Snajpi
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
- syntezator
- Stary Hunter

- Arsenał: Crosman 1322 Hatsan 125 5,5mm
Re: Witam
Witam, serdecznie 
To git forum, na pewno Ci się tu spodoba (a może nie?)
Ja też się bałem, na szczęście lobby banujących ludzi za "tylko jedną określoną płaszczyznę punktów widzenia -światopoglądu"-często dla niektórych patologicznych, "poglądy", "pisanie, bez tematów tabu" i "moralność" nie sięga tutaj tak daleko (i mam nadzieję, że jeszcze długo tak pozostanie...)

To git forum, na pewno Ci się tu spodoba (a może nie?)
Ja też się bałem, na szczęście lobby banujących ludzi za "tylko jedną określoną płaszczyznę punktów widzenia -światopoglądu"-często dla niektórych patologicznych, "poglądy", "pisanie, bez tematów tabu" i "moralność" nie sięga tutaj tak daleko (i mam nadzieję, że jeszcze długo tak pozostanie...)
To może ja już skończęstrzelec pisze:Nareszcie można poczytać coś bez czytania wymądrzeń z...
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2012, 21:14 przez syntezator, łącznie zmieniany 1 raz.
- MajorGatek
- Hunter

- Arsenał: chwilowo rozbrojony
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
- Czarnowidz
- Stary Hunter

- Arsenał: Uberti Remington 1858 New Model Army Target Inox. 44", Pedersoli Kentucky flintlock pistol .45", Artemis Cr600w + Hawke 3-9x40AO IR.
Były: Sharps .54", Hawken .45", Colt Walker .44", AT-44 kal. 5,5, HW90 kal. 5,5, Hatsan100 kal. 4,5, Twinmaster Action kal. 4,5, Drulov DU 10 kal. 4,5 - Lokalizacja: Utrudniona
Re: Witam
Witamy gorąco! 
Jestem jak Stocznia Gdańska: spełniam swoją rolę w historii (forum) a teraz mogę się zamknąć. 
- antekcem
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Remington New Model Army .44 , Derringer .32, "Flinta dziadunia .12" i jeszcze kilka siarkośmierdów, 14 sztuk starszej i nowszej WBP skrzętnie kitranych w S1 lub noszonej przy dupie.
Z uzbrojenia dmuchanego chwilowo nic, ale wracam i w te rejony. - Lokalizacja: Czasem Warszawa, czasem Bałkany a czasem Lubelszczyzna.