Forum o wiatrówkach i PCP: testy broni pneumatycznej, recenzje optyki i śrutu, porady strzeleckie, airgun hunting, pest control i wsparcie doświadczonych użytkowników
Regulamin forum Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas. W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Witam szanowne grono, zowią mnie Przemek i jestem z Katowic, zarejestrowałem się na tym zacnym forum w celu uzyskania odpowiedzi na nurtujące mnie pytania dotyczące tuningu nowego "strzeladła", sledze wasze forum od jakiegoś czasu na podstawie wiedzy tutaj uzyskanej przerobiłem Crosmana 1377 jak i zakupiłem podarty waszymi opiniami AT 44 z którego to jestem bardzo zadowolony, poza tym mam cz 75 p-01 shadow, i wczoraj zostałem posiadaczem Crosmana pump master 760 i o niego będę pytał w założonym kilka lat temacie
ni i na poparcie jakiś tam umiejętności zdjęcie crosika z przed kilku lat jeszcze nie dokończonego ale jedynie takie mam na już
dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam ....................................................
bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem