Cześć 4all

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Awatar użytkownika
luki
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał: Krykiet 4.5 + Hawke Varmint 4-16x44

Re: Cześć 4all

Post autor: luki »

Hi
waritech
Początkujący Hunter
Początkujący Hunter
Arsenał:

Post autor: waritech »

Witaj,
Wolfxxx
Niemy
Niemy
Arsenał:

Post autor: Wolfxxx »

Cześć ;-)
BiMa

Post autor: BiMa »

Odwołuje to co.nspisslem o cp2 :-) z opisu kolegi nie warto heheh ale zobaczymy
Awatar użytkownika
Gromek3
Sponsor forum
Sponsor forum
Arsenał: Był: Hatsan 90 4.5. Artemis 5.5 pr900w Spa P10 5.5
Crosman C11
Obecnie: P15 6.35

Post autor: Gromek3 »

Powitac :-)--
Więc rób co chcesz
Pod uwagę bierz
Możliwości
Przyczynowo-skutkowe zależności
etrus
Zasłużony Hunter i Sponsor
Zasłużony Hunter i Sponsor
Arsenał: Strzeladła..

Post autor: etrus »

a.marcin pisze:Dzień dobrek ;)

Tak, w końcu się zdecydowałem zarejestrować... mimo że czytaczem tego zacnego forum jestem od dawna.

A skłoniła mnie do tego chęć zakupu nowej zabawki i potrzebuję bardziej bezpośredniej interakcji ;) a jestem laikiem i nie mam parcia na szkło więc sobie siedziałem [czytałem] cicho... Powód: pozbyłem się mojego cudeńka Diany 48 cal 5.5 bo stała lata w szafie, zapomniałem jak się już celuje... a teraz czas na pistolecik bo do plecaka się zmieści i będzie to chińczyk PP700 [chyba ;)] i oczywiście 5.5.

Pozdrawiam,
Marcin
Wawa.
Serwus
Awatar użytkownika
arcior
Zainteresowany
Zainteresowany
Arsenał: Hadsan Galatian 3\5,5\ LW- Vortex Crossfire 2- 4/12/40

Post autor: arcior »

a.marcin pisze:Dzień dobrek ;)
Powitać kolegę !!!
Tak, w końcu się zdecydowałem zarejestrować... mimo że czytaczem tego zacnego forum jestem od dawna.

A skłoniła mnie do tego chęć zakupu nowej zabawki i potrzebuję bardziej bezpośredniej interakcji ;) a jestem laikiem i nie mam parcia na szkło więc sobie siedziałem [czytałem] cicho... Powód: pozbyłem się mojego cudeńka Diany 48 cal 5.5 bo stała lata w szafie, zapomniałem jak się już celuje... a teraz czas na pistolecik bo do plecaka się zmieści i będzie to chińczyk PP700 [chyba ;)] i oczywiście 5.5.

Pozdrawiam,
Marcin
Wawa.
a.marcin
Cichy
Cichy
Arsenał:

Post autor: a.marcin »

Co do CP2 to właśnie już się zastanawiałem... jest jeszcze opcja CP1 + przeróbka na PCP
Awatar użytkownika
Boom
Czytający
Czytający
Arsenał: At44-10 Bull, SPA CP2, SPA P15

Post autor: Boom »

Cześć Marcin
ODPOWIEDZ