Jest to puszczykneofita pisze:Co to jest za sowa? mi wygląda na uszatą
Ja tylko o zywych mowiepawel666 pisze:a ja nie chcę do wypychania żywa mogę karmić
Nie ma opcji inaczej
Za piekny ptak
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Jest to puszczykneofita pisze:Co to jest za sowa? mi wygląda na uszatą
Ja tylko o zywych mowiepawel666 pisze:a ja nie chcę do wypychania żywa mogę karmić

Dokladnieneofita pisze:Na zdjęciu trudno rozpoznać,obstawiałem oba,ale wybrałem uszatą bo puszczyk bardziej ustronne miejsca woli,choć ostatnimi czasy wsio jest możliwe.

Pamiętaj żeby karmić całymi gryzoniami albo ptakami. Młody ptak drapieżny karmiony mięsem z marketu zapadnie na nieodwracalna krzywicę . Mój kolega tak właśnie kiedyś zmarnował krogulca. Z lenistwa kupował mu piersi z kurczaka bo się łatwo kroiły. Powykrzywiało nogi ptakowi!pawel666 pisze:No to jak coś dawaj znać biorę i hoduję

Rozumiem wszystko, ale srokę i sójki?lupus1 pisze:Mam w życiu trochę doświadczenia z tym. Wychowałem już myszołowa, jastrzębia, krogulca, dwa razy uszatkę ,kruka , srokę i cały lęg sójek ( 7 sztuk z jednego gniazda)

mistrz1 pisze:Rozumiem wszystko, ale srokę i sójki? . A tak serio, to chowałeś do wypuszczenia, czy układałeś do latania, czy łowów? Ile czasu na poświęcałeś, bo słyszałem, że to robota przynajmniej jak na pół etatu.