Witam :)
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
-
kurt_94
- Cichy

- Arsenał:
Witam :)
Witam jestem nowy na forum i planuje zmiany e sprężyny na pcp ktoś chętny coś doradzić? Dotychczas działałem na Crossman Copperhead 900 kal.4,5. Planuję zakup czegoś do 1400zl byle by to było po tuningu i miało regulator ciśnienia żeby można było trochę rozkręcić potencjometr
Co do kal to nie wiem co bedze lepsze czy 4.5 czy 5.5 nie mam celu, dotychczas pykałem do stalowych poperów, tarcz puszek itp. Ale nie powiem byłbym zainteresowany dystansem i mocą
-
gregor1313
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Re: Witam :)
Powitać
- mleki
- Sponsor forum

- Arsenał: Vulcan mk1 .25
BSA R10 .22 - Lokalizacja: Lubuskie / UK
- ARJA
- Sponsor forum

- Arsenał:
- pawel666
- Łowczy

- Arsenał:
Cześć
- Wot te na
- Tropiciel

- Arsenał: B-2, Żółta siekiera.
Powitać. 
- black dog
- Sponsor forum

- Arsenał: adekwatny do obrony miru domowego
hey
dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam ....................................................
bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
- kaczy
- Zasłużony Hunter i Sponsor

- Arsenał: Spa P15 5,5
- Archon
- Sponsor forum

- Arsenał: Bimber i fajka