W końcu jakieś normalne forum :)
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- maciej_boryna
- Cichy

- Arsenał:
W końcu jakieś normalne forum :)
Witam wszystkich. Jako że ostatnio powróciło do mnie hobby z dzieciństwa, przerobiłem kilka tematów na forach iwebu, etawerny i innych... z czego mi wyszło jednoznacznie że za to do czego strzelałem ze Slavi w dzieciństwie teraz dostał bym potrójne dożywocie oraz klątwę od papieża (o ile jeszcze jakieś rozdaje). A z kolei to że jak widzę srokę albo gołębia to zastanawiam się jaka jest odległość i przeliczam wagę śrutu oraz moc karabinka w ChairGunie pod kątem strzelania do powyższych...świadczy dobitnie o tym że jestem psychopatą, przyszłym mordercą dzieci, prawdopodobnie zoo-filem..a na poparcie tego wszystkiego jest co najmniej 200 przepisów w naszym prawie (oczywiście na tych forach wszyscy są praworządni na poziomie męża który oddaje pierwszą noc ze swoją żoną, panu..bo tak mówi prawo)
W skrócie: dziękuję że jesteście :D
W skrócie: dziękuję że jesteście :D
- aleksander
- Sponsor forum

- Arsenał: AT44 long 5,5 pp 3-12 ao
Re: W końcu jakieś normalne forum :)
Hej! Witamy!
-
cazador
- Czytający

- Arsenał:
joł men, ale masz facjatę 
- elcoyote
- Świerzak

- Arsenał: Nożyczki bojowe
Witaj dobry pogląd na ogólną sytuacje 
- Antonio
- Administrator

- Arsenał:
- rumpel
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Laczek i packa na muchy
Powitać
Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.
- lykanos
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Hatsan Ranger AT44 5,5 + mDOT 4-16x42 MilDot
Witam,
w wielu krajach pest control to rzecz tak normalna jak zakup bułek w sklepie,

w wielu krajach pest control to rzecz tak normalna jak zakup bułek w sklepie,
co do zoofilii nie moja sprawa dopóki nie bawisz się z moim psemmaciej_boryna pisze:..świadczy dobitnie o tym że jestem psychopatą, przyszłym mordercą dzieci, prawdopodobnie zoo-filem..
Ostatnio zmieniony 04 października 2013, 17:50 przez lykanos, łącznie zmieniany 1 raz.
Temat o konieczności wprowadzenia w Polsce: Vermin Control i Pest Control czyli odstrzału z wiatrówki: szkodników; gatunków obcych; nadmiernie rozmnażających się. Z którymi natura nie daje sobie rady w sztucznych ekosystemach miast, wsi, sadów, parków i terenów uprawnych (szczury, myszy, norki amerykańskie, króliki, aleksandretty obrożne, sroki, gawrony, kawki, kruki, szpaki, gołębie, wrony, sójki). Jak ma to miejsce w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Danii, Norwegii, USA, Kanadzie, Estonii, Meksyku, Korei, Turcji, Białorusi, Afryce, itd..
- Loaded
- Hunter

- Arsenał: BT 65 RBW 6.35
Ja już Cię lubię , ale mojej suki nie dam Ci ruszyć
Witaj . Z którego to roku fotka ?
-
Shovelhead
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
Witamy serdecznie. 
- Spirit
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Fajne powitanie. Strzała 
- grzesiq
- Zainteresowany

- Arsenał:
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
Powitać.
- maciej_boryna
- Cichy

- Arsenał:
Fota to Charles Whitman,.. nie mogłem się powstrzymać po medialnym temacie o balkon snajperach 
-
cazador
- Czytający

- Arsenał:
no wiedziałem, że z tą gębą jest coś nie wporzo. Uśmiech typowego hamerykańskiego debila wieśniaka.
- Loaded
- Hunter

- Arsenał: BT 65 RBW 6.35
Poczucie humoru odpowiednio wysokie do wymogów forum . He he . Będą z niego ludzie :)