To i ja się przywitam.
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- .22
- Stary Hunter

- Arsenał: B3, Hatsan 20
To i ja się przywitam.
"Uciekłem" z iwebu ;) kilka słów o sobie, nie poluję ale lubię strzelać z wiatrówki na dalekie dystanse rzędu stu metrów, widzę że na tym forum jest dział temu poświęcony i myślę że się tu znajdę. 
EKG - Elitarny Klub Geriatryczny. 
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
- Antonio
- Administrator

- Arsenał:
- lykanos
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Hatsan Ranger AT44 5,5 + mDOT 4-16x42 MilDot
Re: To i ja się przywitam.
powitać
Temat o konieczności wprowadzenia w Polsce: Vermin Control i Pest Control czyli odstrzału z wiatrówki: szkodników; gatunków obcych; nadmiernie rozmnażających się. Z którymi natura nie daje sobie rady w sztucznych ekosystemach miast, wsi, sadów, parków i terenów uprawnych (szczury, myszy, norki amerykańskie, króliki, aleksandretty obrożne, sroki, gawrony, kawki, kruki, szpaki, gołębie, wrony, sójki). Jak ma to miejsce w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Danii, Norwegii, USA, Kanadzie, Estonii, Meksyku, Korei, Turcji, Białorusi, Afryce, itd..
- Spirit
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Witaj Marcin
Wkleiłbym na iwłebie te tarcze ze 150 metrów ale zaraz będą liczyć doty żeby sprawdzić czy strzelałem fac czy nie 
- .22
- Stary Hunter

- Arsenał: B3, Hatsan 20
Czołem Spirit :) dlatego dałem sobie w tym temacie spokój z iwebem. Skupienie bardzo ładne, nie mogę takiego osiągnąć. Co ciekawe znajomy też z ateka, ale jednostrzałowego na 100 metrów zwalał puszkę za puszką.
Poza tym drażni mnie przeliczanie wszystkiego na joule, mildoty, opad itp słowem dzielenie włosa na czworo.
Poza tym drażni mnie przeliczanie wszystkiego na joule, mildoty, opad itp słowem dzielenie włosa na czworo.
EKG - Elitarny Klub Geriatryczny. 
- Spirit
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Wczoraj trochę strzelałem i w pozycji stojącej w denko puszki po browcu na 50 metrów za każdym razem. Jak będzie ładna pogoda spróbuję dystansu 150 metrów w limicie, będzie ciekawie bo to 5 metrów opadu
Ale musi być zero wiatru.
- rumpel
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Laczek i packa na muchy
Powitać 
Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.
-
Patryk
- Czytający

- Arsenał: Crosman Quest 1000. W przyszłości Hatsan BT65
- borsuk
- Hunter

- Arsenał: JĄDROWY
- Czarnowidz
- Stary Hunter

- Arsenał: Uberti Remington 1858 New Model Army Target Inox. 44", Pedersoli Kentucky flintlock pistol .45", Artemis Cr600w + Hawke 3-9x40AO IR.
Były: Sharps .54", Hawken .45", Colt Walker .44", AT-44 kal. 5,5, HW90 kal. 5,5, Hatsan100 kal. 4,5, Twinmaster Action kal. 4,5, Drulov DU 10 kal. 4,5 - Lokalizacja: Utrudniona
Witamy gorąco!
Jestem jak Stocznia Gdańska: spełniam swoją rolę w historii (forum) a teraz mogę się zamknąć. 
-
BW
- Świerzak

- Arsenał:
- aleksander
- Sponsor forum

- Arsenał: AT44 long 5,5 pp 3-12 ao
- supermichal3
- Czytający

- Arsenał:
Witaj Marcinie