No jak kto, Piotrf@za pisze:A Ty jak zwykle coś, jakieś pretensje... Napisz kto najlepiej oaczkę zapakował
Gąbeczki, przekładeczki z gąbeczek, paseczki
Widać że plastyka i praca technika nie poszła na marne
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

No jak kto, Piotrf@za pisze:A Ty jak zwykle coś, jakieś pretensje... Napisz kto najlepiej oaczkę zapakował

Ty nie z tychf@za pisze: Potem na bazarku x5 się sprzeda

No nawet mnie nie wk... irytuj. Cały wieczór siedziłem żeby tą/tę farbę wyskrobać, a Ty jeszcze coś zanalazłeś?R_P pisze:Na jednym korku będę musiał zdjąć farbę bo był malowany.

To nie Twójf@za pisze:No nawet mnie nie wk... irytuj. Cały wieczór siedziłem żeby tą/tę farbę wyskrobać, a Ty jeszcze coś zanalazłeś?R_P pisze:Na jednym korku będę musiał zdjąć farbę bo był malowany.

Szczerze to tak sobie się przyłożyłem, totalny brak czasu. Następnym razem będzie lustroR_P pisze:I takich zestawów 8 się uzbierało. Detale po prawej stronie, świetnie przygotowane

fiszer pisze:Tak był wklejeny korek, obwódka w niczym nie przeszkadza bo to jest do ciorgania po chaszczach. Ma być tylko czarne. Wyszło bardzo dobrze

Teraz jak widze fotki "przed" to wiem że to nie był mójR_P pisze:To nie Twój
A ja np. lubię jak jest delikatna struktura po glanzpapierzeR_P pisze:Detale muszą być idealnie wyprowadzone, wypolerowane bez rys.

Ja lubię aksamitf@za pisze:Teraz jak widze fotki "przed" to wiem że to nie był mójR_P pisze:To nie Twój.
A ja np. lubię jak jest delikatna struktura po glanzpapierzeR_P pisze:Detale muszą być idealnie wyprowadzone, wypolerowane bez rys.. Radek dzięki
.

To fakt i tego nie zmienimy bo różne gatunki alu anodę przyjmują inaczej i to co Radek napisał to prawda , tylko trudno jest z wałka pełnego fi 40 robić rurkę o ściance 1.5 mm bo korki np w tłumiku są z innego alu .R_P pisze:Tak jeszcze tylko dla przypomnienia bo kiedyś pisałem o tym.
Jak ktoś robi detale to niech robi już z jednego kawałka i gatunku.
Nie mieszać i nie robić detali korek z PA11, PA38 a rura PA4. Dla danych gatunków wychodzą różne odcienie czerni.
Jak już tokarz robi to wszystko w jednym gatunku.