Nie mogę się zalogować ( FAQ i pomoc )

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
śwagier
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał:

Nie mogę się zalogować ( FAQ i pomoc )

Post autor: śwagier »

Zdarza się, że nie możemy się zalogować na forum.
Administrator forum udostępnił od dziś specjalny adres mailowy pomoc@airgun-hunting.pl pod którym można uzyskać pomoc w takich przypadkach.

Poniżej mini FAQ.

1. Zapomniałem hasła.
W mailu do administracji prosimy o podanie nicka oraz adresu mailowego użytego podczas rejestracji konta. Adres ten służy weryfikacji , czy użytkownik występuje o przywrócenie hasła do własnego konta i bez niego odzyskanie hasła nie będzie niemożliwe.
W mailu zwrotnym, wyslanym na adres rejestracyjny, użytkownik otrzyma jednorazowe hasło, które powinien zmienić na własne po pierwszym udanym zalogowaniu na forum.

2. Otrzymuję komunikat o zbanowaniu adresu ip, a nie narozrabiałem.
Może się to zdarzyć, jeśli operator przydzieli nam ip, z którego korzystał wcześniej zbanowany user.
Po pierwsze należy zrebootować router, czy zrestartować telefon, co powinno spowodować przydzielenie innego adresu ip. Jeśli to nie pomoże, lub sytuacja się powtarza, proszę o podanie w mailu nicka, adresu mail użytego przy rejestracji oraz feralnego adresu ip w formacie ipv4 ( czyli np. 192.168.1.1) . Adres ten poznamy, wchodząc np. na stronę https://www.moje-ip.eu/ https://nordvpn.com/pl/what-is-my-ip/ , czy podobną.

3. W innych sytuacjach ( np. prośby o cofnięcie bana itp ) zawsze proszę o podanie nicka i maila rejestracyjnego.
Prosimy takze, by osoby zalogowane, w kontaktach z administracją uzywaly raczej PW .
Syci niewolnicy są najzacieklejszymi wrogami wolności.
-Marie von Ebner-Eschenbach-
lukasz102
Cichy
Cichy
Arsenał:

Re: Nie mogę się zalogować ( FAQ i pomoc )

Post autor: lukasz102 »

Miałem ostatnio problem, gdyż zapomniałem hasła. Wysłałem prośbę o zresetowanie. Przydzielono mi nowe, ale nie mogłem się zalogować ponownie. Powod był prozaiczny. Popełniałem błąd przy weryfikacji czy nie jestem botem. Było pytanie "trzy x 3". Cały czas wpisywałem "9" i mnie odrzucało. Jakie było moje zdziwienie i radość jak odkryłem, że prawidłowa odpowiedź to
"dziewięć"
:-) :shock:
Całe życie człowiek się uczy, a umiera głupi ;-)
Awatar użytkownika
Neo
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał: To co pod ręką

Post autor: Neo »

Właśnie to na booty, specjalnie zrobione. :mrgreen:
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
Awatar użytkownika
arkadyjczyk
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał: Audi B5 '95 :-P

Post autor: arkadyjczyk »

lukasz102 pisze:"trzy x 3"
333 :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Neo
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał: To co pod ręką

Post autor: Neo »

To będzie jak booty złamią poprzednie zabezpieczenie.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
lukasz102
Cichy
Cichy
Arsenał:

Post autor: lukasz102 »

Jakby co to "x9" też wpisywalem
:-P
ODPOWIEDZ