Oksyda
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
- lykanos
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Hatsan Ranger AT44 5,5 + mDOT 4-16x42 MilDot
Re: Oksyda
tą to znaczy? ..neofita pisze:Stosował już ktoś tą oksydeę?Jeżeli tak to jaki efekt końcowy?
Temat o konieczności wprowadzenia w Polsce: Vermin Control i Pest Control czyli odstrzału z wiatrówki: szkodników; gatunków obcych; nadmiernie rozmnażających się. Z którymi natura nie daje sobie rady w sztucznych ekosystemach miast, wsi, sadów, parków i terenów uprawnych (szczury, myszy, norki amerykańskie, króliki, aleksandretty obrożne, sroki, gawrony, kawki, kruki, szpaki, gołębie, wrony, sójki). Jak ma to miejsce w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Danii, Norwegii, USA, Kanadzie, Estonii, Meksyku, Korei, Turcji, Białorusi, Afryce, itd..
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
Skleroza nie boli
ta http://allegro.pl/show_item.php?item=5432473228
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
- Antonio
- Administrator

- Arsenał:
Kupiłem od nich anode do alu.
Gowno nie barwiło nic, na pudełku dopis że niektóre gatunki.
Pa38 pa6 pa9 pa7 plus jakieś bez nazw na żadnym nie zrobiło nic, no może jeden miał jakiś brązowy nalot który zszedł pod chusteczką.
Co do stali nie wiem.
Gowno nie barwiło nic, na pudełku dopis że niektóre gatunki.
Pa38 pa6 pa9 pa7 plus jakieś bez nazw na żadnym nie zrobiło nic, no może jeden miał jakiś brązowy nalot który zszedł pod chusteczką.
Co do stali nie wiem.

Stary pierdziel ale nie alkoholik
- loopess
- Sponsor forum

- Arsenał: Trzecia noga
- Kontakt:
Popieram przedmówcę,raczej gówno,popatrzcie na ilość unieważnianych komentaży,jak ktoś wystawi niepochlebny opis to straszą negatywem żeby tylko unieważnić komentaż...dla mnie chamy i buraki,a do tego szajs sprzedają. Mnie to wisiało i się nie przestraszyłem 
- schadow
- Sponsor forum

- Arsenał:
Zauważcie że znowu literówka się kłania,jakiś czas temu poziomy od 1 do nieskończoności (wedle zamożności) MTB teraz BTGroup (nazwa alledrogowicza)
A sprowadza się to do jednego

- Antonio
- Administrator

- Arsenał:
Oni długo są już na alle.
Zwykle oksydy może mają i ok, ale alu to pomyłka.
Zwykle oksydy może mają i ok, ale alu to pomyłka.

Stary pierdziel ale nie alkoholik
- schadow
- Sponsor forum

- Arsenał:
Darek,Daras kiedyś na którymś z for wypowiadał się odnośnie anodowania amelinum,i pisał że nie wszystkie do tego się nadają,a jest to zależne właśnie od chyba dobrze to określę gatunku amelinum,więc jeśli nie znamy specyfikacji to anodowanie/oksydowanie będzie loterią.
- loopess
- Sponsor forum

- Arsenał: Trzecia noga
- Kontakt:
Aluminium zasadniczo się nie oksyduje,można je co najwyżej anodować,a to już zupełnie inne procesy...
- schadow
- Sponsor forum

- Arsenał:
Też dlatego pisałem o anodowaniu,nie oksydowaniu,a fakt to co innego... I Loopess podaję grabę