Drobna uwaga dla użytkowników.

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Awatar użytkownika
jakiii
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał:

Re: Drobna uwaga dla użytkowników.

Post autor: jakiii »

Nie wystarczy ci jak to sobie powtarzasz przed lustrem, musisz jeszcze klepać to samo na klawiaturze ? :lol: :lol:
Awatar użytkownika
hani
Sponsor forum
Sponsor forum
Arsenał:

Post autor: hani »

Którego możesz sobie poślinić i wsadzić w dupę,poczujesz na pewno ulgę jak również zluzujesz tym zabiegiem swoje pośladki :mrgreen: Tylko pamiętaj ślinić palec przed a nie po zabiegu ;-)
Awatar użytkownika
Hanys
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał: W piwnicy u Dziadka Car bomba

Post autor: Hanys »

hani pisze:Którego możesz sobie poślinić i wsadzić w dupę,poczujesz na pewno ulgę jak również zluzujesz tym zabiegiem swoje pośladki :mrgreen: Tylko pamiętaj ślinić palec przed a nie po zabiegu ;-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Ojciec
Stary Hunter
Stary Hunter
Arsenał: Hoyt Ignite

Post autor: Ojciec »

Czego nie? :lol:
Adam1
Sponsor forum
Sponsor forum
Arsenał:

Post autor: Adam1 »

Bardzo wnikliwie przeprowadzona analiza. Tylko na chuj tam pisać o waleniu do zwierząt?? Toż wiadomo że ban z mety na dłuuuugo. Jak lubicie prowokować to i macie. Chyba że chodzi o podbicie popularności na AGH, jaki to ja jestem gnębiony na beżowym... I po co o tym tak opowiadać? No weź mi Adaś powiedz :-D
Loaded! Nie wyczułeś powodu mojego wk...wienia. To był mój pierwszy post na tamtym forum! Jak jesteś nowy to g...no wiesz o zasadach, zwyczajach na takim forum. I chcesz posłuchać porady innych, popytać, podyskutować a prowokowanie jest ostatnią rzeczą o której się myśli! Skąd miałem wiedzieć, że za 2 słowa o srokach ban jest pewny??? O jakie podbicie popularności Ci chodzi??? I co ma z tym wspólnego AGH???
I po co o tym tak opowiadać? No weź mi Adaś powiedz

Ano dlatego , że jak cię potraktowali jak gnoja i po pierwszym poście potraktowali banem to chcesz to wyrzucić z siebie ku przestrodze innym !!! I żeby się trzymali z daleka od tego forum. I nie chodzi mi o sympatycznych, szeregowych uczestników tylko o tego pier... nego administratora i moderatora!!!
Pozdrawiam,
Awatar użytkownika
Ojciec
Stary Hunter
Stary Hunter
Arsenał: Hoyt Ignite

Post autor: Ojciec »

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu trafiłeś do nas :-D a jest tu dużo porządnych ludzi. Co nie znaczy, że na beżowym się nie trafiają, kilku by znalazł.
Awatar użytkownika
Loaded
Hunter
Hunter
Arsenał: BT 65 RBW 6.35

Post autor: Loaded »

Adam1 jak byś beżowe najpierw poczytał, to byś wiedział, co wolno a czego nie. Potraktowali Cię jak gnoja, bo za gnojów uważają strzelających do zwierząt.
Załóżmy... Wchodzisz do kościoła:-D I wołasz: jak lepiej bzyknąć ukrainkę? Z tyłu czy z przodu?? A może w paszczu?? Czego się potem spodziewasz? :-D
Adam1
Sponsor forum
Sponsor forum
Arsenał:

Loaded! Po pierwsze: Zanim się tam zarejestrowałem to przeglądnąłem sporo postów. Podejmując decyzję o uczestnictwie w jakimś forum nie analizuje się całej jego zawartości bardzo dokładnie. Wiem że nie tolerują strzelania do zwierząt bo ja też nie toleruję ale szczur to szkodnik i polskie prawo dopuszcza odstrzał z wiatrówki szczurów i myszy a także łasicowatych w obrębie własnego gospodarstwa. Na ich stronach spotkałem mnóstwo postów o sprzęcie ponad 17J i tak jak pisałem durny by się domyślił że w wielu przypadkach chodzi o strzelanie do żywego celu - zwykłe kłusownictwo. I TO IM JAKOŚ NIE PRZESZKADZA! Twoje niezbyt smaczne porównanie do Ukrainki jest nieadekwatne do sytuacji. Odsyłam Cię do całości mojego tekstu za który dostałem bana. I cytuję raz jeszcze co poprzednio napisałem że na każdym cywilizowanym forum jeżeli jakiś żółtodziób, czy nowy użytkownik palnie jakąś głupotę to się go OSTRZEGA I INSTRUUJE a dopiero w razie recydywy nakłada się ostrzejsze sankcje. Niestety tamten Administrator i dzielnie mu sekundujący Moderator przypominają mi tępego gliniarza stojącego za winklem z „suszarką” w łapie i czerpiącego sadystyczną przyjemność z upolowania jakiegoś nieostrożnego „jelenia”.
Ale tak na marginesie : Wydaje mi się że jesteś wystarczająco inteligentny by zrozumieć (lub przynajmniej postarać się zrozumieć ) moje intencje i o co mi chodzi. Przeglądnij wszystkie moje posty na tym naszym forum. Czy jest w nich coś złego? I napewno moje posty na tamtym forum wyglądały by podobnie gdyby dano mi szansę się wypowiedzieć.
Z zdecydowania z jakim ich bronisz wnioskuję że wiele Cię łączy z tamtym forum i cieszę się że mogę się szerzej odnieść do moich zastrzeżeń , zawodu jaki mi sprawili i zniechęcenia którego doznałem po "zamknięciu mi pyska" Ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło. Bardzo się cieszę że jestem tu a nie tam!
Awatar użytkownika
Loaded
Hunter
Hunter

:lol: ubawiłeś mnie tym, że mnie coś z beżowym łączy. Na dobre Ci wyszło, czego beczysz jak kot w marcu.
Nie stosuj wykrzykników w wypowiedziach. W necie to coś oznacza :-P
A beżowe jest, jakie jest. Chlapnąłeś, dostałeś bana, nie ty pierwszy i nie ostatni. Poczytaj AGH, zobaczysz ile o tym jest.
Twoich wypowiedzi jest 17 licząc i tą ostatnią. Czytam tylko tematy mnie interesujące, nie mam tyle czasu.
Adam1
Sponsor forum
Sponsor forum
Arsenał:

Na dobre Ci wyszło, czego beczysz jak kot w marcu.
Nie stosuj wykrzykników w wypowiedziach. W necie to coś oznacza :-P
A beżowe jest, jakie jest. Chlapnąłeś, dostałeś bana, nie ty pierwszy i nie ostatni. Poczytaj AGH, zobaczysz ile o tym jest.
Twoich wypowiedzi jest 17 licząc i tą ostatnią. Czytam tylko tematy mnie interesujące, nie mam tyle czasu.
A zatem zakończ pouczanie i powróć do interesujących Cię tematów.
Awatar użytkownika
Loaded
Hunter
Hunter

Spokojnie misiu :-D Bez nerw, to nie beż.
szabla

Post autor: szabla »

To zielone :-)--
Awatar użytkownika
Neo
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał: To co pod ręką

Post autor: Neo »

Adam1 pisze: Zanim się tam zarejestrowałem to przeglądnąłem sporo postów.
Gdybyś faktycznie poczytał ,to nie byłbyś zdziwiony co tam jest tabu, i jakich pytań nie wolno zadawać.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
sosw
Czytający
Czytający
Arsenał:

Post autor: sosw »

Ok dzieki!
Awatar użytkownika
f@za
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał: Scyzoryk

Post autor: f@za »

sosw pisze:Ok dzieki!

Nie dziękuj :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi. Chłop nie koń, wody pił nie będzie.
ODPOWIEDZ