Drobna uwaga dla użytkowników.

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Awatar użytkownika
syntezator
Stary Hunter
Stary Hunter
Arsenał: Crosman 1322 Hatsan 125 5,5mm

Drobna uwaga dla użytkowników.

Post autor: syntezator »

W związku ze w ostatnim czasie pojawiają się próby ograniczenia wolności słowa w internecie.
Po przez stosowanie jakiegoś zaocznego banowania i innych mniej lub bardziej śmiesznych praktyk.
Uprasza się nowych użytkowników którzy mają lub planują założenie konta na forum www.b...n.i...b.pl by zakładali konta na inną nazwę użytkownika niż na Airgun-Hunting.pl

Powód tej prośby jest błahy u nas wyrazisz opinie a tam spotka Cie kara za bycie nie przychylnym itp.

Z pozdrowieniami administracja ;-)
Awatar użytkownika
schadow
Sponsor forum
Sponsor forum
Arsenał:

Re: Drobna uwaga dla użytkowników.

Post autor: schadow »

Słuszna uwaga !!!
stach
Hunter
Hunter
Arsenał:

Post autor: stach »

Mnie takie drobnostki to jak najbardziej ......tak właśnie ma być Ten syntezator to jest normalnie człowiek :-)--
Awatar użytkownika
Neo
Stary Pierdziel
Stary Pierdziel
Arsenał: To co pod ręką

Post autor: Neo »

A wszystkich którzy zostali zbanowani po cichu uprasza się o zakładanie ponownie konta i informowanie o tym fakcie kreta w niniejszym temacie.należy to robić zkompa żony,przyjaciółki,kochanki lub kumpla i nie logować sie z własnego kompa.Niech sie wqrwiają. :mrgreen:
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
Awatar użytkownika
.22
Stary Hunter
Stary Hunter
Arsenał: B3, Hatsan 20

Post autor: .22 »

Zawsze starałem się nie wyrażać w negatywny sposób o ichnim forum, jednak po ostatniej akcji to sorry, to jest zagłębie ludzi pier.....tych.
EKG - Elitarny Klub Geriatryczny. :-P
Awatar użytkownika
Antonio
Administrator
Administrator
Arsenał:

Post autor: Antonio »

Niech sobie i tacy będą.
Prośbę kierujemy do młodych i nie doświadczonych użytkowników.
Nie chcecie być karani za poglądy to inny nick.
Przykre jest to ze nie można być wszędzie sobą ale takie czasy.
Obrazek
Stary pierdziel ale nie alkoholik ;-)
zapek-1974

Post autor: zapek-1974 »

Ja miałem ostatnio założyłem sobie konto na Iziebie o nicku airgun-hunting i na drugi dzień miałem bana , powód, nie podany :lol:
Awatar użytkownika
luki
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał: Krykiet 4.5 + Hawke Varmint 4-16x44

Post autor: luki »

Pedal jak nic
Awatar użytkownika
Spirit
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał:

Post autor: Spirit »

Dale nie jest już modem.
Awatar użytkownika
syntezator
Stary Hunter
Stary Hunter

Dokładniej Adminem technicznym, modem chyba nie był (a może się tak nazywał :?: ). Nie pamiętam.
Ciul go tam wie, czy jest, czy nie jest, może dalej jest (ma możliwości techniczne takie jak mod), a się nie przyznaje.

Może jakiś jego "kolega po lufie" :lol: ;-)
luki pisze:Pedal jak nic
Niewykluczone że to był jakiś homoseksualista.
Prawie na pewno był to "wiatrówkowy homoseksualista" ;-) lub osoba go udająca lub solidaryzująca się (przepraszam, wszystkie osoby nie strzelające do zwierząt, jeżdżace na "spotkania towarzyskie" zwane "zawodami", strzelające do tarczy z 4,5mm i małą energią, - to nie chodzi mi o to - pisząc "wiatrówkowy homoseksualista", sam czasem to robię ;-) ). Takie żartobliwe, pieszczotliwe określenie. ;-)

Zresztą to jest mało istotne.
Niech se tam w swojej forumowej wspólnocie hierarchicznej będą kim chcą.
I robią co chcą na tych swoich "spotkaniach towarzyskich" zwanych "zawodami" ;-)
.
Awatar użytkownika
luki
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał: Krykiet 4.5 + Hawke Varmint 4-16x44

Post autor: luki »

syntezator pisze:
luki pisze:Pedal jak nic
Niewykluczone że to był jakiś homoseksualista.
Prawie na pewno był to "wiatrówkowy homoseksualista" ;-) lub osoba go udająca lub solidaryzująca się (przepraszam, wszystkie osoby nie strzelające do zwierząt, jeżdżace na "spotkania towarzyskie" zwane "zawodami", strzelające do tarczy z 4,5mm i małą energią, - to nie chodzi mi o to - pisząc "wiatrówkowy homoseksualista", sam czasem to robię ;-) ). Takie żartobliwe, pieszczotliwe określenie. ;-)
:-)
Pedal to w naszych stronach mówimy jak coś jest po prostu do dupy :-D
Np: Zamiast mówić ale hujnia my (mój region albo "moje" środowisko) mówimy ale pedał i nie mamy na myśli żadnych homoseksualnych podtekstów :-) ale fajnie wyszło Synti :-)-- pzdro.
night hunter
Hunter
Hunter
Arsenał: at 44 singiel 6,35mm leapers 6-24x50 ao ,at 44 5,5mm singiel 8-32x50 ao,at 44 4,5mm -10 leader 4-16x 40 ao ,kral magnum 5,5mm hawke varmint 4x ao ,hatsan 90 vortex 4,5mm center point 3-9x 32 , heanel 300 , chiński wynalazek 4,5mm,bmk 51 5,5mm
=leapers 3-9x32 ao

Post autor: night hunter »

no ,to normalne - ja tam jestem pod innym nickiem :) jakby wiedzieli co ,ja tu wypisuje ,to by mnie ,podpierdolili i zajeba..li żywcen:)ale wiem tez ,ze kilka osób tu ma takie same nicki na iwebie. to niebezpieczne ;-) -dla nich
WD-40
Świerzak
Świerzak
Arsenał: Daystate nastepny Daystate

Post autor: WD-40 »

Czuje że pora coś napisać to wystukam parę słów
night hunter pisze:ale wiem tez ,ze kilka osób tu ma takie same nicki na iwebie
Na przykład ja zresztą ten nick używam zawsze i wszędzie nie przyszło mi do głowy nigdy jakoś się ukrywać nigdzie na żadnym portalu a strzelectwo to nie jedyne hobby które zaprząta mi głowę :-D
Lubie to forum i zawsze jestem czytam i choć czasem czuje się sponiewierany porównany do GEJA,Pedała czy innego homoseksualisty jakoś daję radę i częściowo rozumiem przekaz piszącego choć nie zawsze się z nim zgadzam :-D
Tak mam kaliber 4,5mm-gej
Tak strzelam do tarczy czasami-gej
Tak nie robie fotek zwierzakom-gej
Po trzykroć gej a jednak zapewniam was że nie ale to internet i napisać można wszystko :-D
POzdrowienia z miasta gdzie gej kaliber i tarcza jest najrozsądniejszym rozwiązaniem :mrgreen:
Awatar użytkownika
syntezator
Stary Hunter
Stary Hunter

WuDe pisze:czasem czuje się sponiewierany porównany do GEJA,Pedała czy innego homoseksualisty jakoś daję radę i częściowo rozumiem przekaz piszącego choć nie zawsze się z nim zgadzam :-D
Tak mam kaliber 4,5mm-gej
Tak strzelam do tarczy czasami-gej
Tak nie robie fotek zwierzakom-gej
Oj tam, oj tam, ja tak tylko żartowałem.
Przecież kaliber 4,5mm, czy to że ktoś czasem lubi postrzelać do tarczy (nawet z tarczowych strzeladeł :!: ) nie świadczy o jego orientacji seksualnej.
Myślę, że prawie wszyscy to odbierają jako trochę złośliwy żart.

Inna sprawa, że oni (nie wszyscy) na iwebie piszą, zachowują się trochę tak jak... zresztą nie ważne, wolno im :lol: ;-)
night hunter
Hunter
Hunter
Arsenał: at 44 singiel 6,35mm leapers 6-24x50 ao ,at 44 5,5mm singiel 8-32x50 ao,at 44 4,5mm -10 leader 4-16x 40 ao ,kral magnum 5,5mm hawke varmint 4x ao ,hatsan 90 vortex 4,5mm center point 3-9x 32 , heanel 300 , chiński wynalazek 4,5mm,bmk 51 5,5mm
=leapers 3-9x32 ao

Post autor: night hunter »

a czy ktos tutaj cię nazwał gejem? - ja tez strzelam z 4,5 moze rzadziej do tarcz ,ale tam do jakis martwych celow , i nie czuje sie ciotą ;-)

lubisz papier ,rekraacje spoko , nikt ci nie broni - :-D ale jest tu pare osób które maja identyczne nicki na iwebie i tu te osoby często wypowiadaja się w tematach hunterskich . i t o im nie daj Boże , może zaszkodzić .wiadomo wszelakiej maści konfidentów w tym kraju nie brakuje .więc po co kusić los ?
ODPOWIEDZ