Cześć wszystkim
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
-
Kluczowy
- Cichy

- Arsenał: M25, PP750, Copperchead, Slavia 630, UX Striker point, no i B3 na czarną godzinę :P
Cześć wszystkim
Cześć
Jestem Maciek, kluczowy przywarło do mnie bo większość czasu spędzam w warsztacie. Wiatrówki sie po nim kręcą już od paru lat ale ostatnio zainteresowanie nabrało znacząco na sile. Strzelam pewnie jako tako bardziej slabo ale, żadna wiatrówka u mnie nie może być nie ruszona. Nie długo zapewne przedstawię efekty ( lepsze i gorsze bo człowiek sie uczy ). W arsenale aktualnie HW 55s, PP750 , SR900 s, UX Striker point i chinka do obcinania palców. Dziękuję wszystkim użytkownikom dzielącym sie wiedzą i poczynaniami na tym forum bo mimo krótkiego członkostwa dużo już mądrych rzeczy wchłonąlem. Pozdrawiam i życzę satysfakcji z tego ciekawego sportu.
Jestem Maciek, kluczowy przywarło do mnie bo większość czasu spędzam w warsztacie. Wiatrówki sie po nim kręcą już od paru lat ale ostatnio zainteresowanie nabrało znacząco na sile. Strzelam pewnie jako tako bardziej slabo ale, żadna wiatrówka u mnie nie może być nie ruszona. Nie długo zapewne przedstawię efekty ( lepsze i gorsze bo człowiek sie uczy ). W arsenale aktualnie HW 55s, PP750 , SR900 s, UX Striker point i chinka do obcinania palców. Dziękuję wszystkim użytkownikom dzielącym sie wiedzą i poczynaniami na tym forum bo mimo krótkiego członkostwa dużo już mądrych rzeczy wchłonąlem. Pozdrawiam i życzę satysfakcji z tego ciekawego sportu.
- norberts
- Zainteresowany

- Arsenał:
Re: Cześć wszystkim
Cześć Maciek
-
Morzin
- Zasłużony Hunter i Sponsor

- Arsenał: Korkowiec z odpustu.
Witka.
- piekor_reporting
- Sponsor forum

- Arsenał: tulipanek, psia miska i jedna tunguska 2K22M od ukraińskiego rolnika
Cześć
-
Edek

- Arsenał: Kral Puncher Jumbo 5.5.Air Masters 200
Cześć
- Urko
- Sponsor forum

- Arsenał: ABC
- f@za
- Stary Pierdziel

- Arsenał: Scyzoryk
No cześć
.
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi. Chłop nie koń, wody pił nie będzie.
- Robdemolka
- Sponsor forum

- Arsenał: Wędka muchowa,Spining i scyzoryk.
Hejka
-
Tomson33
- Cichy

- Arsenał: AT44 LONG LW
Witam wszystkich zacnych użytkowników forum, jak również szanownych moderatorów, jako świeżo upieczony posiadacz at 44 long lw, jeszxze nie mam żadnych pytań, czekam na butle wiatru, wczoraj doszedł dopiero mój karabinek,więc narazie zajmę się zbieraniem info, zanim zadam jakiekolwiek pytanie, pozdrawiam 
- piekor_reporting
- Sponsor forum

- Arsenał: tulipanek, psia miska i jedna tunguska 2K22M od ukraińskiego rolnika
Tomson33 załóż swój własny wątek. Cześć
-
gregor1313
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Powitać
-
Morzin

- Arsenał: Korkowiec z odpustu.
Witka. Najlepiej jakbyś swój temat założył w witalni. Ewentualnie może moderator przeniesie. Pozdrawiam.
-
Tomson33
- Cichy

Wybaczcie panowie, zaraz naprawie błąd, jaj się ogarnę z obsługą tegoż oto forum, pozdrawiam
-
Tomson33
- Cichy

Ps Część Maciek
- Johan
- VIP

- Arsenał: Red Dragon Luke Humphries Prestige - 24 gram:)) 2 kpl