W odpowiedzi zwłaszcza do Neo, powiem że regulaminem forum zapoznałem się w pierwszej kolejności ;) Odpowiadam tutaj, żeby nie zasmiecać już bardziej wątku w którym i tak pojawiło się już kilka niepotrzebnych postów.
Pisanie krótkiego "Cześć" według mnie nie ma najmniejszego sensu więc się trochę rozpiszę.
Mam na imię Patryk i swoją pierwszą styczność z wiatrówkami miałem w 2004 roku. Była to "Niemiecka" B2 z Militarii. Później było jeszcze kilka chinek ale moim ostatnim zakupem była Slavia 634 z Cekausu po ich tuningu. Na tyle polubiłem ten karabinek, że mam go w stanie idealnym do dziś. Do tego mam też pistolet Artemis CP1 - M.
Od kilku lat mam też licencję strzelecką na broń sportową. Przez pracę trudno mi jednak trafić z wolnym weekendem na zawody w moim klubie i w sumie dlatego nigdy nie wystąpiłem o pozwolenie.
Od jakiegoś czasu po cichu obserwuje to forum bo myślę że jest pod względem technicznym absolutnie najwartościowsze w Polsce. Sam strzelam jedynie do tarcz. Czy kiedyś przyjdzie czas na hunting? Pożyjemy, zobaczymy ;)
Sam jestem inżynierem i słaby ze mnie gawędziarz ale bardzo interesują mnie wszelkie możliwości modyfikacji. Nie koniecznie w kwestii "mocy". Po prostu sprawia mi wielką frajdę kiedy coś działa lepiej dzięki mojej pracy, sprytowi czy wiedzy. Lubię zbierać doświadczenia :)
Od jakiegoś czasu poszukuje sobie używanego karabinka PCP. Najbardziej przypadły mi do gustu Hatsany AT 44 i BT65 i zapewni ich w większości będą dotyczyły moje pierwsze posty.
Chciałem po cichu uniknąć tego działu a się rozpisałem.
Życzę wam samych udanych modyfikacji, celnych strzałów bezpiecznej zabawy.
Pozdrawiam
Patryk