Hunting +aplikacje android

Podforum o akcesoriach strzeleckich i nie tylko (montaże, bipody, latarki, dalmierze, chronografy, pompki do pcp, lasery i inne).

Moderatorzy: Neo, arkadyjczyk, Antonio

zapek-1974

Hunting +aplikacje android

Postprzez zapek-1974 » 2 sty 2016, o 17:15

Koledzy może dodawali byśmy tutaj aplikacje które mogą nam się faktycznie przydać do huntingu .
Ja osobiście mogę polecić Dalmierz który naprawdę fajnie mierz a najważniejsze że bardzo dokładnie, pod warunkiem że znamy wymiary celu (wysokość lub szerokość) Jak by się ktoś decydował na ściągnięcie tej apki to nie bierzcie pod uwagę wersji darmowe , nie ma ona funkcji przybliżenia i nie sposób jest zobaczyć dokładnie wronę która siedzi na drucie oddalonym na 100 m . Wersja pro ma taką możliwość i ma możliwość ustawienia bardzo dokładnego ustawienia lini na celu poprzez strzałki , której nie posiada wersja free. Kosztuje tylko 5.50 zł więc można śmiało zaryzykować , nie są to duże pieniądze. Ma też ciekawą funkcję radaru , ale to tylko bardziej jako ciekawostka.

https://play.google.com/store/apps/deta ... y.distance

Zajebista apka to strelok , z której korzysta sam twórca Edguna . Dla mnie to jest po prostu mistrzostwo świata , jest po Polsku i jest banalnie prosta w obsłudze. Mając dobry dalmierz i streloka nie ma takiej możliwości żeby w kilka sekund nie trafić w bażanta oddalonego nawet o 200 m .
Ja mam wersję darmową i moim zdaniem spełnia wszytkie moje wymagania , jeżeli wersja pro jest jeszcze lepsza to tylko brać i strzelać . Fajnie jak się ma lupkę z takim krzyżem który występuje w bazie danych streloka , wtedy to już poezja w czystej postaci , pokazuje dokładnie strzelcowi którym dotem przymierzyć , w tej sytuacji wymaga tylko wprowadzenie odległości do celu i naciśnięcie przelicz, dla mnie bajka !

https://play.google.com/store/apps/deta ... ov.strelok

Zainstalowałem jeszcze sobie coś takiego , ale jeszcze nie prubowane , szkoda że nie ma polskiego bo na na razie to nie bardzo wiem co ona dokładnie oferuje , może którys z kolegów z dobrym angielskim zainstaluje sobie i dopisze coś od siebie o tej apce

https://play.google.com/store/apps/deta ... ting.calls

Jak ktoś ma coś fajnego zainstalowane to proszę o wklejanie tutaj , może przydać się nam wszystkim

Stary Hunter
Arsenał: To co pod ręką

Re: Hunting +aplikacje android

Postprzez Neo » 2 sty 2016, o 17:21

Anglik u mnie mizerny,ale z tego co zdążyłem się zorientować to dźwięki do wabienia.(mogę się mylić)
Życie, to jedyna droga ku śmierci.

zapek-1974

Postprzez zapek-1974 » 2 sty 2016, o 17:23

Dżwięki to wabienia to akurat wiem bo już tak delikatnie się zagłębiłem , ale może coś jeszcze ?

Sponsor forum
Arsenał:

Postprzez schadow » 2 sty 2016, o 17:29

Masz przecież tłumaczenie w apce.
obszerny zbiór Polowanie zwraca ★★★
Nie trzeba wydawać pieniędzy na elektronicznej abonenta lub płatnej aplikacji, kiedy można dostać tę aplikację za darmo można łatwo dostać uwagę ptaków i zwierząt. Mamy podzielone na wywołania do każdego z ptaków i zwierząt, aby poprawić doświadczenia użytkownika, a także pomaga poprawić swoje doświadczenie polowania. Aby Państwa polowanie łatwiejsze, podłącz zewnętrzny głośnik!

Cechy:
• zwraca myśliwskie są głośne i mają doskonałą jakość.
• Porady i taktyki, Jesteśmy aplikacja, która oferuje polowania TYLKO tej funkcji !!!
• Obsługuje odtwarzanie za pośrednictwem zewnętrznych głośników.
• Lokalizacja: arabski, angielski, francuski, hiszpański, rosyjski, niemiecki, portugalski, włoski, chiński, turecki (Więcej języków już wkrótce !!!)
• Deer wzywa: zwraca kontaktowe, Doe Grunt, Buck Grunt, z tendencją Grunt, Buck krzyczeć i wiele więcej.
• Ełk Połączenia: Lokalizacja Zadzwoń, chichocząc, Spike Bull, Big Bull, Krowa Call Podekscytowany krowa, byk z krowami i wiele więcej.
• Moose wzywa: Bull Moose Call Moose Grunt 1, walki byków, krów 13 Przyjdź Get Me Big Boy, Młody krowy w Locator Cieplnej w ciepło, Krowa, Krowa długim wezwania przez Młody byk zaczepiał i wiele więcej.
• Whitetail: Buck Grunt, Buck Grunt dominującej, Buck, Buck tendencję Grunt Grunt, Buck Social Snort, Bucks walki, Buck Rubbing Tree, Bucks grzechot poroża, Bucks sparing i wiele więcej.
• Whitetail Doe wzywa: Doe beczeć, Doe Bleats, Doe rui beczeć Ciężki, Doe rui beczeć Łagodny
i wiele więcej.
• zwraca Duck: Podstawowe Znachor, pozdrowienia połączeń, Kanał połączeń, Zdrowaś połączeń, Comeback połączeń, Lonesome połączeń i wiele innych.
• Turcja wzywa: Cluck, Purr, Cluck & Purr, Putt, Drzewo połączeń, Fly dół, montaż połączeń zwykły, Yelp i wiele więcej.
• Więcej zwraca myśliwskie już wkrótce !!!
• wsparcie latarka.
• Podziel się rozmowy Polowanie z przyjaciółmi i rodziną.
• Oceń wywołania do w aplikacji, proszę zostawić nam opinię 5 gwiazdek!

Zainstaluj wywołania do do urządzenia przed wyjazdem na polowanie. Proszę być ostrożnym praw łowieckich przed udaniem się na polowanie.

Twoje pytania i komentarze są dla nas ważne. Daj nam znać, czego potrzebujesz, a my skontaktujemy Cię z kimś, kto może pomóc.

Powodzenia i szczęśliwego polowania !!!

Dzięki.

Stary Hunter
Arsenał: To co pod ręką

Postprzez Neo » 2 sty 2016, o 17:38

Więcej nie wiem bo jeszcze nic nie ściągałem.A to tłumaczenie to można o kant.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.

Zasłużony Hunter
Arsenał: Krykiet 4.5 + Hawke Varmint 4-16x44

Postprzez luki » 2 sty 2016, o 17:41

Powiem tak z tych wszystkich to uzywam streloka.
Jest nawet lepszy od chairguna bo tam mam tylko lunety hawke :-o
A strelok liga i dziala w 100%

Sponsor forum
Arsenał:

Postprzez schadow » 2 sty 2016, o 17:44

To ja wiem że to tłumaczenie o kant dupy ... ale przynajmniej wiadomo o co chodzi.

Zasłużony Hunter
Arsenał: Laczek i packa na muchy

Postprzez rumpel » 2 sty 2016, o 17:56

luki napisał(a):Jest nawet lepszy od chairguna bo tam mam tylko lunety hawke

Są mildoty i inne lupki :-P musisz tylko poszukać.
Strielok , zwłaszcza Pro jest super. Wpisujesz ile masz i ile chcesz karabinków, potem tylko ustawiasz na ten z którego akurat strzelasz i łubudu :-D
W wersji Pro jest to dobre że sam wylicza kąt , łatwiej brać poprawki. A najlepiej jak masz standard i pro , chairgun też się zmieści ;-)
Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.

Zasłużony Hunter

Postprzez luki » 2 sty 2016, o 18:02

Tez mam chairguna ale nie używam :->
A strelok nawet nie pro ma opcje dodania kilku karabink ;-) ów

Zasłużony Hunter
Arsenał: Laczek i packa na muchy

Postprzez rumpel » 2 sty 2016, o 18:37

Wiem że ma , to była moja pierwsza aplikacja :-D Ale używam pro , bardziej mi pasi ;-)
Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.

Świerzak
Arsenał: Trochę pedalskich i niepedalskich sprzętów :)

Postprzez jaco » 2 sty 2016, o 20:02

strelok i ognia :) używam odkąd pamiętam wersji za friko i na moje potrzeby aż nadto.
chrono-conect - bawiłem się i w sumie od biedy może być ale kupiłem chrono żywe i apka poszła w odstawke
Strzelam dla przyjemności, nie dla mięska. Choć jeśli dojdzie do legalizacji w Polsce to pomyślimy co z tym zrobić. ..

Zasłużony Hunter

Postprzez luki » 2 sty 2016, o 20:09

A jakie chrono?? Jak mozna spytac?

Zasłużony Hunter i Sponsor
Arsenał: Goblin .25

Postprzez raptowny » 2 sty 2016, o 21:03

Mam Streloka zwykłego i kiedy strzelałem z 4.5 w limicie to mi pokazywał fałszywy opad, za duży niż był normalnie. 5.5 pokazuje dobrze, nie wiem czemu zaniżał wcześniej.
To samo chrono, lupka i ten sam dalmierz cały czas.

Zasłużony Hunter

Postprzez luki » 2 sty 2016, o 21:05

A wszystkie dana podstawiles dobrze?
Pewnie tak ale warto zapytac i sprawdzic :mrgreen:

Świerzak
Arsenał: Trochę pedalskich i niepedalskich sprzętów :)

Postprzez jaco » 2 sty 2016, o 21:06

Jasne że mozna spytać :)

Co prawda to nie apka ale...
Do streloka trzeba jakieś dane wstawić a chrono aplikacyjne jakoś mi nie przypadło do gustu a i ryzyko spore jak sie cos źle zmierzy...
Co prawda moje sprzęty to nie faćki ale strzeżonego...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano 2 sty 2016, o 21:25 przez jaco, łącznie edytowano 1 raz
Strzelam dla przyjemności, nie dla mięska. Choć jeśli dojdzie do legalizacji w Polsce to pomyślimy co z tym zrobić. ..

Następna strona

Powrót do Akcesoria