Opowieść o pierwszej wizycie pewnym sklepie budowlanym
Moderatorzy: Neo, arkadyjczyk, Antonio
• Strona 1 z 1
- Zarkis
-
- Arsenał:
Opowieść o pierwszej wizycie pewnym sklepie budowlanym
Byłem dziś z ojcem w nowo otwartym markecie budowlanym... Właściwie budowlano ogrodniczym patrząc po asortymencie. Mieszkam raczej na prowincji więc otwarcie takiego sklepu to jest jakieś wydarzenie. Chodzimy sobie między półkami, już właściwie zbieramy się do wyjścia, ale patrzymy a tu jeszcze piętro jest, no więc wchodzimy tu na półkach duperele, tam inne zabawki aż tu nagle widzę wędki, nie jestem jakimś zapalonym wędkarzem (ojciec też nie), ale podeszliśmy. Patrzę a tam za winklem dwie witryny z napisem...
.
.
.
BROŃ BEZ ZEZWOLENIA !!!
.
.
.
Dwie pełne różnego sprzętu witryny: łuki bloczkowe, proce, maczety, noże, pałki teleskopowe, a do tego rewolwery i pistolety na ślepe Floberty i kule gumowe a do tego cała masa wiatrówek. Pistolety, karabinki CO2, PCA i to w przystępnych jak na zarobkowe standardy Podkarpacia cenach, co więcej były one mocno promocyjne np. za takiego major egela na kule gumowe w pewnym sklepie internetowym trza dać 350 zł. a u mnie 270, Crosman Remington Summit 570 zł. przeciwko 999 w tym samym sklepie internetowym. Do tego cała masa innych militariów:kabury, rolnetki, lunety, kulochwyty oczywiście śrut shorty i śrut, innej drobnicy nie sposób wymienić! Niby dwie witryny ale staliśmy i patrzyliśmy na ten cały sprzęt z pół godziny.
Edyta: Nosz kucze Polski Walmart tyle że części do ciągnika nie dostanę!

.
.
.
BROŃ BEZ ZEZWOLENIA !!!
.
.
.
Dwie pełne różnego sprzętu witryny: łuki bloczkowe, proce, maczety, noże, pałki teleskopowe, a do tego rewolwery i pistolety na ślepe Floberty i kule gumowe a do tego cała masa wiatrówek. Pistolety, karabinki CO2, PCA i to w przystępnych jak na zarobkowe standardy Podkarpacia cenach, co więcej były one mocno promocyjne np. za takiego major egela na kule gumowe w pewnym sklepie internetowym trza dać 350 zł. a u mnie 270, Crosman Remington Summit 570 zł. przeciwko 999 w tym samym sklepie internetowym. Do tego cała masa innych militariów:kabury, rolnetki, lunety, kulochwyty oczywiście śrut shorty i śrut, innej drobnicy nie sposób wymienić! Niby dwie witryny ale staliśmy i patrzyliśmy na ten cały sprzęt z pół godziny.
Edyta: Nosz kucze Polski Walmart tyle że części do ciągnika nie dostanę!
Ostatnio edytowano 28 lis 2014, o 17:35 przez Zarkis, łącznie edytowano 1 raz
- Zarkis
-
- Arsenał:
Re: Opowieść o pierwszej wizycie pewnym sklepie budowlanym
A imię jego Majster
- Neo
-
- Arsenał: To co pod ręką
Najprawdopodobniej Jula ,bo asortyment by się zgadzał.
Ostatnio edytowano 28 lis 2014, o 18:20 przez Neo, łącznie edytowano 1 raz
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
- .22
-
- Arsenał: B3, Hatsan 20
W Brico Marche też mają dział pod patronatem militaria.pl, asortyment podobny.
EKG - Elitarny Klub Geriatryczny. 

- daras
-
- Arsenał:
Marcin76 napisał(a):W Brico Marche też mają dział pod patronatem militaria.pl, asortyment podobny.
Ale "rolnetek" nie mają, a ja bym bardzo chciał mieć cuś takiego u siebie.

- bosh6
-
- Arsenał: Crick Tac 45
Zarkis a gdzie konkretnie ten Majster? U nas w Stalowej Woli też w Majstrze jest stoisko "Militaria.pl" ale ceny już nie takie atrakcyjne,a i do wyboru właściwie tylko 3 pistolety, 4 karabinki i troszkę peletek, głównie Gamoniowatych.
- Zarkis
-
- Arsenał:
Sędziszów Małopolski, na witrynie było z 7 karabinów pistoletów w ciul i jeszcze trochę na pewno więcej sprzętu niż mają w ofercie na stronie, ale z tego co widziałem z peletkami bieda.
• Strona 1 z 1
-