Rewelacyjny Dalmierz Laserowy 501
Moderatorzy: Neo, arkadyjczyk, Antonio
• Strona 1 z 1
- abrabakman
- Arsenał: makarov, matador, remington texas sherrif, pedersoli classic 12ga
Rewelacyjny Dalmierz Laserowy 501
Yyy tego:
http://fire.pl/produkty/dalmierz501.php
taki właśnie tani dalmierz za 430zł.
Miał ktoś coś takiego? Da to radę?
http://fire.pl/produkty/dalmierz501.php
taki właśnie tani dalmierz za 430zł.
Miał ktoś coś takiego? Da to radę?
- audi80
-
- Arsenał: Norconia Germany Professional Plus
Re: Rewelacyjny Dalmierz Laserowy 501
no Stempel poleca.Sam się zastanawiam nad kupnem dalmierza
это хулиганский аппарат для очень скрытной стрельбы
- Fiona
-
- Arsenał:
Każdy dalmierz zmierzy odległość do stodoły, ale problem się zaczyna wtedy gdy trzeba zmierzyć odległość do celu który jest na tle tej stodoły.
Unikam dyskusji z idiotą i chamem bo sprowadzają adwersarza do swojego poziomu i pokonują doświadczeniem.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
- stach
- Arsenał:
A czy jak cel (np.gołąb) siedzi na drucie elektrycznym między 70siątym a setnym metrem czy da radę dalmierzem w niego wycelować i czy poda realną odległość.
- Fiona
-
- Arsenał:
Wycelować dalmierzem to da rade ale czy uzyskasz pomiar to zależy od dalmierza. Do punktowych celów potrzebny jest dalmierz z funkcją "pinseeker"
Unikam dyskusji z idiotą i chamem bo sprowadzają adwersarza do swojego poziomu i pokonują doświadczeniem.
- abrabakman
- Arsenał: makarov, matador, remington texas sherrif, pedersoli classic 12ga
No i właśnie tak się zastanawiam czy nada mi się to np to zmierzenia odległości przykładowo do baźanta na polu ok 150m. Czy to raczej fart jak sie uda.
- Piaskun
-
- Arsenał:
Za mniej niż 800-1000 nie kupisz naprawdę dobrego dalmierza (nówki) do tego co chcesz. Próbowałem kilka i zawsze pomiar był "w okolicach" punktu pomiaru i do tego trudno wyczaić gdzie dokładnie są te okolice. Raczej zmierzysz odległość do kawałka gruntu przed bażantem lub za nim ale nie do niego (czyli na 100 m będziesz miał błąd w granicach ok 5-10m?). Jak będziesz chciał zmierzyć odległość do gołębia na drucie to już w ogóle zapomnij. A precyzyjne, punktowe dalmierze to cena jak wyżej (są też oczywiście sporo droższe).
- etrus
- Arsenał: Strzeladła..
Piaskun napisał(a):Za mniej niż 800-1000 nie kupisz naprawdę dobrego dalmierza (nówki) do tego co chcesz. Próbowałem kilka i zawsze pomiar był "w okolicach" punktu pomiaru i do tego trudno wyczaić gdzie dokładnie są te okolice. Raczej zmierzysz odległość do kawałka gruntu przed bażantem lub za nim ale nie do niego (czyli na 100 m będziesz miał błąd w granicach ok 5-10m?). Jak będziesz chciał zmierzyć odległość do gołębia na drucie to już w ogóle zapomnij. A precyzyjne, punktowe dalmierze to cena jak wyżej (są też oczywiście sporo droższe).
Witam Wszystkich.Ja również szukam dobrego i taniego dalmierza,i napatoczył mi się nowy bresser https://www.astrozakupy.pl/dalmierz-bre ... omiarem-prędkosci/1684/ .Nie jest za tani ,ale gdyby zmierzył ptaka na 150m to kupiłbym go,Ale pewnie nie znajdę kogoś
kto go ma,a kupować w ciemno to nie bardzo,w dodatku to ma być ten pierwszy.
- Neo
-
- Arsenał: To co pod ręką
Kupowałem w asrtozakupy w Poznaniu można pomacać i niektóre rzeczy wypróbować na miejscu,bardzo normalni goście.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
- Fiona
-
- Arsenał:
Za 400zl możesz kupić Nikona czy Buschnella tylko szukaj pod hasłem golf laser rangefinder na e-bay
- night hunter
- Arsenał: at 44 singiel 6,35mm leapers 6-24x50 ao ,at 44 5,5mm singiel 8-32x50 ao,at 44 4,5mm -10 leader 4-16x 40 ao ,kral magnum 5,5mm hawke varmint 4x ao ,hatsan 90 vortex 4,5mm center point 3-9x 32 , heanel 300 , chiński wynalazek 4,5mm,bmk 51 5,5mm
=leapers 3-9x32 ao
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... eb201560_9
najtansze co znalazłem - nie wiem jak to działa ?
najtansze co znalazłem - nie wiem jak to działa ?
• Strona 1 z 1
-