Śrut H&N HORNET

Naboje, śruty i wszelkie inne pestki, peletki.

Moderatorzy: Neo, arkadyjczyk, Antonio

Hunter
Arsenał: Hatsan 90 QT SAS II gen 4,5mm - w limicie,zwykly Spring. Po tuningu !!!

Śrut H&N HORNET

Postprzez Paweł 1983 » 15 cze 2015, o 08:18

Czy mój łucznik KL187 nadaje sie do strzelania z tego srutu ? http://srut.pl/product.php?id_product=739

Śrut H&N HORNET z bardzo ostrym czubkiem wykonanym z mosiądzu. Bardzo dobra przebijalność. Średnio-ciężki śrut, bardzo dokładny, przeznaczony do strzelań na średnim dystansie. Ma aerodynamiczny kształt, wykonany jest z gładkiego metalu, z mosiężnym czubkiem.
Paweł

Sponsor forum
Arsenał:

Re: Gdzie kupujecie śrut?

Postprzez Beorn » 15 cze 2015, o 08:37

Podaj konkretnie czego potrzebujesz,a ja dam ci odpowiedź.Nalepiej na PW by nie zaśmiecać tematów.
Semi-auto Full auto fan

Administrator
Arsenał:

Re: Gdzie kupujecie śrut?

Postprzez Antonio » 15 cze 2015, o 09:24

Złóżcie temat w k/s to może więcej osób skorzysta.
Nie każdy przegląda wszystkie tematy i ciężko znaleźć jak ktoś czymś handluje.
Obrazek
Stary pierdziel ale nie alkoholik ;-)

Zasłużony Hunter
Arsenał: Hatsan Ranger AT44 5,5 + mDOT 4-16x42 MilDot

Re: Śrut H&N HORNET

Postprzez lykanos » 15 cze 2015, o 16:22

Wydzieliłem na razie tutaj.
Paweł w co drugim poście wstawiasz linki, przypadek?
Ten śrut nada się do prawie każdej wiatrówki, celność poniżej wielu modeli ale on ma przebijać...
Temat o konieczności wprowadzenia w Polsce: Vermin Control i Pest Control czyli odstrzału z wiatrówki: szkodników; gatunków obcych; nadmiernie rozmnażających się. Z którymi natura nie daje sobie rady w sztucznych ekosystemach miast, wsi, sadów, parków i terenów uprawnych (szczury, myszy, norki amerykańskie, króliki, aleksandretty obrożne, sroki, gawrony, kawki, kruki, szpaki, gołębie, wrony, sójki). Jak ma to miejsce w Wielkiej Brytanii, Irlandii, Danii, Norwegii, USA, Kanadzie, Estonii, Meksyku, Korei, Turcji, Białorusi, Afryce, itd..

Hunter
Arsenał: Hatsan 90 QT SAS II gen 4,5mm - w limicie,zwykly Spring. Po tuningu !!!

Re: Śrut H&N HORNET

Postprzez Paweł 1983 » 15 cze 2015, o 16:49

sorry za te linki ! już nie będę wstawiał. Mówię wprost nie mam nic wspólnego z tym sklepem ! Jestem zwykłym klientem !! ;-) . Dzięki za odpowiedz!!
Paweł

Powrót do Amunicja