Tuning Hatsan AT44 i urwane ręce.
Moderatorzy: śwagier, Neo, Antonio
• Strona 1 z 2 • 1, 2
- T^hor
-
- Arsenał: Hatsan AT44-10 Tactical LW z Mil-Dot 32, FX Impact .25 Zeiss Conquest DL
Tuning Hatsan AT44 i urwane ręce.
Rosół: masz 9 to spróbuj zrobić tak napełnij Kartusz na maksa czyli do tych 200Bar (ja mogę do tylu z butli), następnie włóż kartusz do zamrażarki na kilka godzin wyciagnij będziesz miał około 150-160 znowu napełnij na maksa do 200 i jeśli masz chrono (nie tak jak ja aplikację - może oszukiwać) spróbuj wystrzelić tą 15stkę
Nie wiem czy się uda ale jeśli tak to 2 browce dla mnie
hehehe
Antoni jeśli mu się nie uda to ja stawiam 4paka
Kepaz: "Antoś ale ty jesteś teoretykiem a koleś jest praktykiem i taka jest między wami różnica. Nie ważne że Ty siedzisz w tym już kilka ładnych lat , to wszystko się nie liczy. Jestem przekonany że to wszystko to podpucha jak chuj . A te bez-szczelne i aroganckie odzywki do wszystkich którzy z doświadczenia mają inne zdanie, to już szczyt arogancji ."
Czy ja powiedziałem że o kimkolwiek poza Tobą że jest teoretykiem? Powiem Ci że jak na 40 latka zachowujesz się strasznie dziecinnie, po pierwsze arogancki to Ty jesteś ja odpowiadam na Twoje niezbyt kulturalne zaczepki to Ty zarzucasz mi że pisze "bzdury" to Twój kolega Abram Ci sie pucuje, żałosne jest żeby dorosły facet musiał zapraszać kolegów bo ktoś mu coś odpisał na jego zarzuty, Człowieku skąd u Ciebie tyle goryczy i zawiści, jeżeli to nie Ty coś zrobiłeś to od razu jest to "bzdurą"?
rumpel: kto chodzi na dziki? Nie wiem czemu mają służyć takie komentarze, chcesz się podlizać Kepazowi żeby Tobie nie pocisnął?
Antoni i BiMa dzięki za to że macie otwarte umysły i cóż ja próbuję sprawdzam wszystkie teorie i zdaję relację piszę to co pokazuje mi aplikacja nic nie sprzedaję ani nie mam żadnego celu w pisaniu banialuków
Wracając do temu odebrałem pocieniowaną głowicę wymienię dopiero wieczorem, a jutro cały dzień w firmie także nie sprawdzę jaki to przyniosło efekt (na mojej aplikacji, bo chrono nie mam)

Antoni jeśli mu się nie uda to ja stawiam 4paka

Kepaz: "Antoś ale ty jesteś teoretykiem a koleś jest praktykiem i taka jest między wami różnica. Nie ważne że Ty siedzisz w tym już kilka ładnych lat , to wszystko się nie liczy. Jestem przekonany że to wszystko to podpucha jak chuj . A te bez-szczelne i aroganckie odzywki do wszystkich którzy z doświadczenia mają inne zdanie, to już szczyt arogancji ."
Czy ja powiedziałem że o kimkolwiek poza Tobą że jest teoretykiem? Powiem Ci że jak na 40 latka zachowujesz się strasznie dziecinnie, po pierwsze arogancki to Ty jesteś ja odpowiadam na Twoje niezbyt kulturalne zaczepki to Ty zarzucasz mi że pisze "bzdury" to Twój kolega Abram Ci sie pucuje, żałosne jest żeby dorosły facet musiał zapraszać kolegów bo ktoś mu coś odpisał na jego zarzuty, Człowieku skąd u Ciebie tyle goryczy i zawiści, jeżeli to nie Ty coś zrobiłeś to od razu jest to "bzdurą"?
rumpel: kto chodzi na dziki? Nie wiem czemu mają służyć takie komentarze, chcesz się podlizać Kepazowi żeby Tobie nie pocisnął?
Antoni i BiMa dzięki za to że macie otwarte umysły i cóż ja próbuję sprawdzam wszystkie teorie i zdaję relację piszę to co pokazuje mi aplikacja nic nie sprzedaję ani nie mam żadnego celu w pisaniu banialuków

Wracając do temu odebrałem pocieniowaną głowicę wymienię dopiero wieczorem, a jutro cały dzień w firmie także nie sprawdzę jaki to przyniosło efekt (na mojej aplikacji, bo chrono nie mam)
- BiMa
Re: Tuning Hatsan AT44
T^hor napisał(a):następnie włóż kartusz do zamrażarki na kilka godzin wyciagnij będziesz miał około 150-160 znowu napełnij na maksa do 200

- rumpel
-
- Arsenał: Laczek i packa na muchy
T^hor napisał(a):rumpel: kto chodzi na dziki? Nie wiem czemu mają służyć takie komentarze, chcesz się podlizać Kepazowi żeby Tobie nie pocisnął?

Nie spinaj się tak, po prostu skojarzyłeś mi się z pewnym gościem i dlatego ten żart

Nie muszę się nikomu podlizywać

Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.
- T^hor
-
- Arsenał: Hatsan AT44-10 Tactical LW z Mil-Dot 32, FX Impact .25 Zeiss Conquest DL
BiMa ja tak zrobiłem kartusz ma maksymalne ciśnienie 250bar (ktoś napisał że w przypadku za dużego ciśnienia puszczą zabezpieczenia, nie grozi to chyba wybuchem, zdaje się że Antoni o tym wspominał) przy obniżeniu temperatury możesz go maksymalnie nabić do 200 i idziesz strzelać zanim powietrze się rozpręży i zanim kartusz dojdzie do temp środowiska to spokojnie wystrzelisz 2 magazynki. Nie bój się narazić Kepazowi
hahahaha Bo Cię zbojkotuje?
Czy zarzuci Twoim postom "bzdurę"? 
rumpel to zwracam honor
po prostu mnie ktoś tutaj zirytował nie lubię jak mi się wciska że mówię bzdury 

rumpel to zwracam honor

- Fiona
-
- Arsenał:
BiMa napisał(a):T^hor napisał(a):następnie włóż kartusz do zamrażarki na kilka godzin wyciagnij będziesz miał około 150-160 znowu napełnij na maksa do 200![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... dodam coś od siebie "zostań bez ręki wygraj 4ropak , czy tam flaszkę "
...
A ja myślałem że myślenie nie boli!!
Poczytaj jak jest zbudowany i jakie zabezpieczenia ma kartusz. Pomyśl po co i dlaczego Kolega proponuje zamrażarkę?! A wtedy dopiero pisz bo wbrew pozorom - lepiej milczeć i ............................................................... aniżeli rozwiać wszelkie wątpliwości.
Unikam dyskusji z idiotą i chamem bo sprowadzają adwersarza do swojego poziomu i pokonują doświadczeniem.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
- zapek1974
-
- Arsenał:
T^hor napisał(a): Nie bój się narazić Kepazowi hahahaha Bo Cię zbojkotuje? Czy zarzuci Twoim postom "bzdurę"?
Wypisuj sobie te swoje dyrdymały , i przestań się człowieku maskować , bo to że jesteś tutaj pod drugim kontem to już jest pewne . Pamiętaj tylko że mnie się za wroga nie bierze , pamiętasz te słowa co ???????
Kity to ty sobie wstawiaj ale na swoim podwórku
- zapek1974
-
- Arsenał:
T^hor napisał(a):Fiona dzięki, ale teraz się narazisz kilku forumowiczom zamkniętym na teorie które nie należą do nich
Fiona jest tak samo rozgarnięty jak i Ty , macie już swoje kółko wzajemnej adoracji

PS
Napisał bym Ci co myślę o tej cienkiej iglicy , ale po co ............. przecież Ty już wiesz wszystko najlepiej
Ostatnio edytowano 29 sty 2016, o 20:10 przez zapek1974, łącznie edytowano 1 raz
- Neo
-
- Arsenał: To co pod ręką
T^hor napisał(a):Rosół: masz 9 to spróbuj zrobić tak napełnij Kartusz na maksa czyli do tych 200Bar (ja mogę do tylu z butli), następnie włóż kartusz do zamrażarki na kilka godzin wyciagnij będziesz miał około 150-160 znowu napełnij na maksa do 200 i jeśli masz chrono (nie tak jak ja aplikację - może oszukiwać) spróbuj wystrzelić tą 15stkęNie wiem czy się uda ale jeśli tak to 2 browce dla mnie
hehehe
Pomyliłeś powietrze z dwutlenkiem węgla.Nawet jak ochłodzisz do -30C to ciśnienie w kartuszu nigdy nie spadnie tyle.
Życie, to jedyna droga ku śmierci.
- T^hor
-
neofita manometr a raczej jego skala na tym kartuszu jest jaka jest gdy nabiłem wczoraj wieczorem do pełna wskazówka była na granicy zielonego z czerwonym czyli na 200 włożyłem go do zamrażarki -14stopni, gdy wyjąłem rano wskazówka była za 150 czyli zakładam że około 150-160, sprawdź sam. Ja tylko opisuję to co widzę tym sposobem kilka strzałów więcej da się zrobić, sprawdźcie sami
I na pewno kartusz nie wybuchnie urywając ręce i nogi 
Kepaz możesz napisać nie ma sprawy ja ją dzisiaj wymieniłem jutro postrzelam co prawda napiszę jaki z tego efekt dopiero w niedzielę bo wtedy będę miał czas
P.S. Nie rozumiem czemu obrażasz Fiona nie napisał nic obraźliwego w przeciwieństwie do Ciebie
Widzę ża dalej nie potrafisz napisać niczego konstruktywnego ani na temat w związku z tym chyba zacznę Cię ignorować

Kepaz możesz napisać nie ma sprawy ja ją dzisiaj wymieniłem jutro postrzelam co prawda napiszę jaki z tego efekt dopiero w niedzielę bo wtedy będę miał czas

P.S. Nie rozumiem czemu obrażasz Fiona nie napisał nic obraźliwego w przeciwieństwie do Ciebie

Widzę ża dalej nie potrafisz napisać niczego konstruktywnego ani na temat w związku z tym chyba zacznę Cię ignorować

- zapek1974
-
- Arsenał:
T^hor napisał(a):P.S. Nie rozumiem czemu obrażasz Fiona nie napisał nic obraźliwego w przeciwieństwie do Ciebie
Kółko wzajemnej adoracji już działa.
Ja nie piszę nic konstruktywnego , bo mamy już Ciebie , to po co się będę produkował .
Ps.
wróć do starego Nicka
- rumpel
-
- Arsenał: Laczek i packa na muchy
neofita napisał(a):Nawet jak ochłodzisz do -30C to ciśnienie w kartuszu nigdy nie spadnie tyle.
Nigdy nie zamrażałem kartusza ale nieraz świeżo po nabiciu zostawiałem karabinek na dworze. W takiej temperaturze jak jest obecnie, po schłodzeniu manometr pokazuje mi 10-15 barów mniej .
Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.
- T^hor
-
Kepaz czy Ty aby nie cierpisz na schizofrenię? To by wyjaśniało Twój post, cytuję: "
Wypisuj sobie te swoje dyrdymały , i przestań się człowieku maskować , bo to że jesteś tutaj pod drugim kontem to już jest pewne . Pamiętaj tylko że mnie się za wroga nie bierze , pamiętasz te słowa co ???????"
Jestem pod drugim kontem? hahahaah to niezłe a tekst:"Pamiętaj tylko że mnie się za wroga nie bierze" To niby ja napisałem? po pierwsze patrząc na składnie to brzmi jak ktoś z za wschodniej granicy, po drugie ja bym napisał: "Pamiętaj, że nie warto mieć we mnie wroga" i po trzecie takie pogróżki tutaj są dla mnie dziecinadą
Proszę Cię... Już wiem czemu jesteś taki spięty i nerwowy chyba zbytnio się angażujesz szkoda że nie w coś co by przyniosło pozostałym użytkownikom korzyść tylko w politykę i szarpaniny słowne, jakby ci to powiedzieć to nie dla mnie jestem za poważny a takie przepychanki na poziomie piaskownicy mnie nie interesują... Nikt Cię nie atakuje, wyluzuj, nie jestem tutaj żeby podkopać Twoją pozycję czołowego doradcy czy co tam sobie umyśliłeś, mnie fascynują wiatrówki to jak działają jak je można poprawić co zrobić gdy... itd. Widzę z czym ja mam problem i jak go rozwiązuję to o tym piszę to tyle 
Kepaz spróbuj też pomóc wstawić kilka fotek ulepszeń doradź komuś (tak jak zresztą mi na początku) i od razu się lepiej poczujesz
spróbuj też być miły od czasu do czasu 
rumpel to się zgadza przy zamrożeniu spadnie na pewno sam to zrobiłem i widziałem
Wypisuj sobie te swoje dyrdymały , i przestań się człowieku maskować , bo to że jesteś tutaj pod drugim kontem to już jest pewne . Pamiętaj tylko że mnie się za wroga nie bierze , pamiętasz te słowa co ???????"
Jestem pod drugim kontem? hahahaah to niezłe a tekst:"Pamiętaj tylko że mnie się za wroga nie bierze" To niby ja napisałem? po pierwsze patrząc na składnie to brzmi jak ktoś z za wschodniej granicy, po drugie ja bym napisał: "Pamiętaj, że nie warto mieć we mnie wroga" i po trzecie takie pogróżki tutaj są dla mnie dziecinadą

Kepaz spróbuj też pomóc wstawić kilka fotek ulepszeń doradź komuś (tak jak zresztą mi na początku) i od razu się lepiej poczujesz

rumpel to się zgadza przy zamrożeniu spadnie na pewno sam to zrobiłem i widziałem

- zapek1974
-
- Arsenał:
T^hor napisał(a):Już wiem czemu jesteś taki spięty i nerwowy chyba zbytnio się angażujesz szkoda że nie w coś co by przyniosło pozostałym użytkownikom korzyść tylko w politykę i szarpaniny słowne,
Zdemaskowałeś się mały żałosny człowieczku , żal mi Cie . Twoja psychika faktycznie jest słaba .
Pozdrawiam
Dałeś dowód na to że jestes trolem z drugiego konta . Od czasu twojej rejestracji nie napisałem ani jednego posta w tematyce polityki .
Mieliśmy tu takiego który chwalił się że ma kilka kont na Iwebie i korzysta z Areo
Jak by to ode mnie zależało to już bym Ci usunął to konto .
Ostatnio edytowano 29 sty 2016, o 20:38 przez zapek1974, łącznie edytowano 1 raz
- Rosół
- Arsenał:
Cześć Thor ostry powrót,tak na początku nie ma co najeżdżać na siebie nawzajem,zrobiłem już 15 fotek i 50 juli ale mam 6.35 a Antoś stawia za 50j ale 5.5 tylko szkoda kartusza rżnąć do 260 bar tylko raz może mi przebaczy, pozdro dla wszystkich
- BiMa
Dobra kurwa ! Wydaje mi sie ze czas by cześć tematu o tuningu przenieś do radioaktywnego . Kolego tor , zamrażają razem z fiona te kartusze . Będziesz miał wilgoć zaworek zaraznie albo będzie niedorobiony to twoja sprawa . Upierdoli paluchy i będzie płacz , nie zapominaj kolego ze to ponad 200 bar . Pierdolicie głupoty a ktoś potem przeczyta i naprawdę tak zrobi i będzie tragedia . Pomyślcie o tym pisząc te bzdury . Dodam ze powinien powstać nowy temat " teoria - filozofia "
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-