Witam Was
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- aligator73
- Hunter

- Arsenał: P10,P15,M11,Cp1M PCP, Lider45, Tłumole by Antonio
Witam Was
Zgodnie z tradycją witam wszystkich. Mam na imię Maciej. Kiedyś ASG i pół ściany sprzętu, a teraz wiatrówki. Jak większość tutaj lubię strzelać i grzebać w swoich zabawkach. Fajne forum, ciekawi ludzie, multum informacji, musiałem się wreszcie zarejestrować
Pozdrawiam
- luki
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Krykiet 4.5 + Hawke Varmint 4-16x44
-
polop9
- Zasłużony Hunter i Sponsor

- Arsenał:
Re: Witam Was
Cześć
- Great_White_Hunter
- Sponsor forum

- Arsenał:
Cześć :)
- Robdemolka
- Sponsor forum

- Arsenał: Wędka muchowa,Spining i scyzoryk.
Siema
- Wonski
- Sponsor forum

- Arsenał:
Cześć
- Żurek
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Panzer M4 12ga
CZ457 At-One .22lr
S&W Victory .22lr
Bersa Thunder 22/6 .22lr
HK SFP9M 9x19
KelTec S2K 9x19
RIA 1911 Rock .45ACP
Zastava M70 .32ACP
Howa 1500 Varmint .308Win - Lokalizacja: W-wa
- Archon
- Sponsor forum

- Arsenał: Bimber i fajka
-
gregor1313
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Powitać
- Fasana
- Sponsor forum

- Arsenał: AT44-10
witamy nowiutkiego forumowicza
- black dog
- Sponsor forum

- Arsenał: adekwatny do obrony miru domowego
hey
dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam ....................................................
bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
- Neo
- Stary Pierdziel

- Arsenał: To co pod ręką
-
jarek-j
- Tropiciel

- Arsenał: TX 200 mk2
Cześć.