Forum o wiatrówkach i PCP: testy broni pneumatycznej, recenzje optyki i śrutu, porady strzeleckie, airgun hunting, pest control i wsparcie doświadczonych użytkowników
Dział poświęcony wszystkim rodzajom noży: myśliwskim, taktycznym, survivalowym i kolekcjonerskim. Znajdziesz tu praktyczne porady dotyczące wyboru, ostrzenia, pielęgnacji oraz bezpieczeństwa użytkowania. Idealny zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych pasjonatów.
pawel666 pisze:wszystko się zgadza tyle że pisał że nie z ALI.. a leatherman jest nie zawodny
Mnie zawiódł kilka razy już, więc Twojego zdania nie podzielę, ale plus na to że gwarancja 25 lat, to chociaż naprawiali go za free. Tylko za każdym razem około miesiąca bez narzędzia.
Wiadomo że każdy z nas stara się małym narzędziem robić rzeczy które powinno się robić czymś bardziej profesjonalnym.
Choć uważam że jeśli ktoś pisze że nie zniszczalne to takie powinno być mimo że jeszcze się nie zawiodłem ale jak już słyszę że ktoś się zawiódł to jakość leci w dół w takim razie.
Nie ma co narzekać, w końcu to tylko narzędzie, śrubę 6 przeciął, na 8 się poddał już, choć mało brakowało. Ale zawsze bez jakichkolwiek pytań przywracali go do stanu fabrycznego :) Jak go kupowałem to był najwyższy model Charge TTi, teraz mają fajniejsze.
szabla77 pisze:Jak w temacie i nie z Ali za 68zl. Propozycje prv.
Stal D2 , i hartowanie na 60 , widziałem kiedyś na necie tańsze o 10- 20zł , ale linka mam od ostrych . https://ostrenoze.pl/s/80/p/6974/welde- ... f01-czarny
W zeszłym tygodniu na OLX była podróbka za 85 chyba jeśli dobrze pamiętam , oryginał jest na lata...
Jeszcze go nie stępiłem , ale mam pytanie, jaką ostrzałkę kupiłeś , bo przymierzam się , i nie mam pojęcia co pod 60 hrc będzie że tak powiem stosowne...