knyp nie kupuję rur tylko robiAntonio pisze:Czy kupowanie gotowych rur na allegro nie kłóci się z ideą?Knyp pisze:Bo chiński węgiel jest hujowy i tani....
Tłumik bo co innego
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
-
BiMa
Re: Tłumik bo co innego
Gary byś kurwa umył a nie pierdolami się zajmujesz ... 

-
ess
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Widziałeś pcv do szamba ?no_taki pisze:Jedna rzecz mnie ciekawi... jak by wyglądał tłumik co mialby 3000 J tlumic
I ilu ludzi do noszenia go potrzeba![]()
- fiszer
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Proca
Ile to waży? lufa od wiatrówki będzie się pod tym gieła jak kutas Odyńcowi
Ps. Nie mylić Odyńca z Warchlakiem
Ps. Nie mylić Odyńca z Warchlakiem
-
BiMa
z przejazdowki 600mm trzeba zrobićno_taki pisze:Jedna rzecz mnie ciekawi... jak by wyglądał tłumik co mialby 3000 J tlumic
I ilu ludzi do noszenia go potrzeba![]()
- Knyp
- Hunter

- Arsenał:
Tak Antonio, zawsze lepiej zrobić samemu. Nie czytasz od początku?
Rura ma 50 cm finalnie będzie kilka cm mniej ale teraz waży 98 g. Elementy duralowe i miedziane nakładki z gwintem ok 108 g, dołożę do tego wszystkiego wypełnienie ale 40 g tu nie przekrocze. Także zamknę się w 250 gramach +/- 15 zobaczymy za kilka dni.
Przy takich gabarytach taka waga to dużo? Zwazcie swoje knypki i się pochwalcie ile mają.Jednak jeśli chodzi o wagę tutaj nie mam konkurencji.
Rura ma 50 cm finalnie będzie kilka cm mniej ale teraz waży 98 g. Elementy duralowe i miedziane nakładki z gwintem ok 108 g, dołożę do tego wszystkiego wypełnienie ale 40 g tu nie przekrocze. Także zamknę się w 250 gramach +/- 15 zobaczymy za kilka dni.
Przy takich gabarytach taka waga to dużo? Zwazcie swoje knypki i się pochwalcie ile mają.Jednak jeśli chodzi o wagę tutaj nie mam konkurencji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
ess
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
- Knyp
- Hunter

- Arsenał:
Bimek dla Ciebie ceny najlepsze 20zł/cm :D Widziałeś jak trzeba się upierdolić żeby sobie takie coś zrobić tanio? (tutaj 40zł ze wszystkim) Jak masz szlifierke oscylacyjną z odkurzaczem pożyczyć to będzie taniej.
- lupus1
- Hunter

- Arsenał:
I właśnie o to mi chodziłoKnyp pisze:Jednak jeśli chodzi o wagę tutaj nie mam konkurencji.
- lupus1
- Hunter

- Arsenał:
Tak, ok połowa będzie na lufie.no_taki pisze:To bedzie tlumik plaszczowy ?