Dzień dobry wszystkim
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
-
firbolg
- Czytający

- Arsenał:
Dzień dobry wszystkim
Jak w temacie, ponieważ chciałbym od czasu do czasu zapytać o poradę tu i ówdzie wypada się przedstawić :)
Mam na imię Marcin, mieszkam na stałe w Niemczech co nieco ogranicza mnie pod względem pneumatyków - na szczęście mam tuż tuż do granicy Holenderskiej i tam sobie strzelam. Za to jest inny plus, mogę legalnie i dowolnie cieszyć się kuszą bloczkową, strzelam też z łuku bloczkowego. Nie poluję i nie planuję, za to strzelam czasami amatorsko w zawodach 3D (bez sukcesów) :)
Serdecznie pozdrawiam,
M.
Mam na imię Marcin, mieszkam na stałe w Niemczech co nieco ogranicza mnie pod względem pneumatyków - na szczęście mam tuż tuż do granicy Holenderskiej i tam sobie strzelam. Za to jest inny plus, mogę legalnie i dowolnie cieszyć się kuszą bloczkową, strzelam też z łuku bloczkowego. Nie poluję i nie planuję, za to strzelam czasami amatorsko w zawodach 3D (bez sukcesów) :)
Serdecznie pozdrawiam,
M.
- pawluss
- Sponsor forum

- Arsenał: przerośnięty Crosman 2240
SPA M11 +vortex 6-18x44
HW 50s - Lokalizacja: gdzieś w Europie
Re: Dzień dobry wszystkim
witaj
i
czytaj

i
czytaj
"Jeżeli będę zajmował się tym, co myślą głupcy, nie będę miał czasu na to, o czym myślą ludzie inteligentni"
Éric-Emmanuel Schmitt
Éric-Emmanuel Schmitt
-
MJZ
- Czytający

- Arsenał:
Witaj.
-
polop9
- Zasłużony Hunter i Sponsor

- Arsenał:
- kociniak
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: zawsze gotowy w majtkach...
Ahoj
Wiesz Indianer, coś jest nie tak.
Co jest nie tak?
Przestałem marzyć. Jak człowiek nie marzy umiera.
Co jest nie tak?
Przestałem marzyć. Jak człowiek nie marzy umiera.
- Kwak
- Sponsor forum

- Arsenał: hatsan at44tact qe bt65rb elite hw97 k crosman1077. Fx Monsoon
Guten tag herr Marcin 
Teraz pomaganie jest modne, kiedys nie bylo modne, bylo oczywiste.
- Hanys
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: W piwnicy u Dziadka Car bomba
witam imiennika z raichu 
-
gregor1313
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Powitać
- Archon
- Sponsor forum

- Arsenał: Bimber i fajka
- pawel666
- Łowczy

- Arsenał:
- black dog
- Sponsor forum

- Arsenał: adekwatny do obrony miru domowego
hey
dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam ....................................................
bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem
-
pietruch
- Czytający

- Arsenał:
-
Paweł78
- Niemy

- Arsenał:
-
marcinw85
- Bardzo Cichy

- Arsenał: Edgun Matador R3M 6,35