"Podpadnięty" wita
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- Shaun
- Zainteresowany

- Arsenał: proca
"Podpadnięty" wita
Chciałbym oficjalnie i uroczyście powitać Szanownych użytkowników forum, widzę że jest to dla was bardzo ważne, a więc dostosuję się mimo że sam nie widzę w tym większego sensu, a więc witam. Strzelam od niewiele ponad roku, kiedyś wiadomo miałem epizody strzeleckie z chińczyka i szło mi nieźle z tego co pamiętam, ale regularnie jest to dopiero niewiele ponad rok. Zakupiłem swojego Hatsana 90 STS QT gen. II właśnie w czerwcu ubiegłego roku i powiem wam że przeskok z chinki był niesamowicie odczuwalny. Po poprawkach sprzęt dał mi wiele frajdy, odległość 30m nie stanowi dla niego najmniejszego problemu żeby trafiać ciągle 10 i 9 na tarczy, a czasami zdarzy się szczurek który umiera na skutek przedawkowania ołowiu. Niedawno zakupiłem Krala Nemesis, co z resztą opisywałem tutaj na forum i zaczęły się małe problemy, ale znowu odczułem niesamowity przeskok jeżeli chodzi o celność, podoba mi się ta wiatrówka. W przyszłości planuję kupić FX Impact (oczywiście FAC), ale do tej pory myślę że Kral posłuży mi bardzo dobrze w doskonaleniu umiejętności i da mi conajmniej tyle samo frajdy ile dał mi Hatsan. Jest tu ktoś z Sieradza i okolic (Zd Wola, Łask)?
- sp5it
- Hunter

- Arsenał: Korkowiec z odpustu
Re: "Podpadnięty" wita
Shaun of the dead :)
Witaj.
Michał
Witaj.
Michał
- Arek75
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
- anubis1960
- Sponsor forum

- Arsenał: Siła i Honor
- fiszer
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Proca
Witaj popadający 
-
Morzin
- Zasłużony Hunter i Sponsor

- Arsenał: Korkowiec z odpustu.
Cześć.
- Mada
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: 2S7 Pion na powietrze.
Siema, u nas nie podpadniesz 
Życie toczy się dalej. A na tokarce to już w ogóle.
- zbi_air
- VIP

- Arsenał: N₂+O₂+Ar
Cześć
- Urko
- Sponsor forum

- Arsenał: ABC
- bongos
- Świerzak

- Arsenał: dwie rence
- f@za
- Stary Pierdziel

- Arsenał: Scyzoryk
Więc po co to robisz? To dopiero jest całkowicie pozbawione sensu...Shaun pisze:mimo że sam nie widzę w tym większego sensu
Witamy w "powalonym" świecie, gdzie co niektórzy mówią sobie "dzień dobry" na powitanie...
Człowiek nie wielbłąd, napić się musi. Chłop nie koń, wody pił nie będzie.
-
gregor1313
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Powitać
- pawel666
- Łowczy

- Arsenał:
cześć
- Shaun
- Zainteresowany

- Arsenał: proca
Bardziej chodzi o to dziwne przypieprzanie się bo ktoś śmiał się nie przywitać. Nie wiem co to zmienia czy założę temat tutaj i się przywitam czy zrobię to na początku posta (tak właśnie zrobiłem, pewnie nie widziałeś). Tego nie rozumiem. ;)f@za pisze:Więc po co to robisz? To dopiero jest całkowicie pozbawione sensu...Shaun pisze:mimo że sam nie widzę w tym większego sensu, jeżeli uważasz że "przywitanie się" w nowym towarzystwie jest passe...
![]()
Witamy w "powalonym" świecie, gdzie co niektórzy mówią sobie "dzień dobry" na powitanie...