To żeś teraz Woytan po bandzie pojechał, taaa 38 sekundwoytan pisze:Transformacja na bull-a nie zajmie zanabywcy więcej niż 5min
Bull at44
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Re: Bull at44
Hasta La Victoria Siempre
Varmint Hunter
Varmint Hunter
-
PROTON
- Czytający

- Arsenał:
Fajny krótki poręczny sprzęcik, ja wolę strzelać z dłuższych, lubię jak mi ciąży na lufę. Strzelałem kiedyś z AUG, fatalnie, zdecydowanie lepszy miałem wynik z długiego M16.
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Zakładam się o co chcesz, kiedy chcesz.... i o ile chcesz, warunek jest jeden - składa to osoba który nigdy tego nie robiła - wchodzisz?woytan pisze:Nie widziałeś rozwiązania ----> nie komentuj bez sensu
Varmint Hunter
Varmint Hunter
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Smiertelnie poważnie, 2-tyg od podjęcia decyzji to max możliwości, zatem może i mieć 5 minut ale świetlnych.....woytan pisze:Zakładać się... i jeszcze pod jakimiś warunkami
Commi spoważniej...
Trochę z przekory lecz bardziej z tego powodu że nie jesteśmy w piaskownicy pozostawię Twoją małą wiarę niezaspokojoną i nie podejmę wyzwania które miało by zadowolić Twoją ciekawość.
PS
Możesz mi wierzyć lub nie (wali mnie to), ale ja robię przekładkę w niecałe 4min. - znakiem tego jest to możliwe w czasie do 5min.
Jeśli komuś zajmie to nawet 30min, to i tak nic to nie zmieni.
Zrozumiałeś przekaz
Varmint Hunter
Varmint Hunter
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Wiesz, zatem powstrzymaj sie proszę z textami J.Gagarin w 5 m proszę....woytan pisze:Natomiast nie bardzo wiem co masz na myśli pisząc o 2tyg. i o podejmowaniu decyzji, ale potraktuję to w kategorii typu: "żarcik kosmonaucik"
Ps.: Jak wiesz zawsze możesz to udowodnić...
Varmint Hunter
Varmint Hunter
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
5 minut bejbe....woytan pisze:Nie zrobię nic by łechtać Twoją próżnośćcommandante pisze:Wiesz, zatem powstrzymaj sie proszę z textami J.Gagarin w 5 m proszę....woytan pisze:Natomiast nie bardzo wiem co masz na myśli pisząc o 2tyg. i o podejmowaniu decyzji, ale potraktuję to w kategorii typu: "żarcik kosmonaucik"
Ps.: Jak wiesz zawsze możesz to udowodnić...
Ps.: Zastanów sie next time, czy można takie rzeczy wypisywac na najlepszym forum w tym smutnym jak pizda kraju....
Varmint Hunter
Varmint Hunter
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Jest i będzie, każdy ma prawo pisać głupoty, ale i każdy ma prowo je kwestionować...woytan pisze:Forum jest liberalne (chyba) i niech tak zostanie (to tylko moje misianie)
Mam chyba prawo Woytku delikatnie zabrać głos słysząc, że ktoś na motorynce rozpędza się do 300 km/h na klatce schodowej między windą a zsypemwoytan pisze:Podważyłeś już nie po raz pierwszy moje słowa nie mając wiedzy więc polemizuję i wcale dzięki temu mi laurów nie przybywa...
Bardzie Cie bratku lubię, cenię i lubią z Tobą rozmawiać, a bana nie dostanesz, choćbyś napisał, że konwersję na bulla by pekator robi się tylko siłą woli...woytan pisze:Commi ja nie dam się zaszufladkować i zawsze będę miał swoje zdanie... ale to powinieneś już wiedzieć (w końcu sporo czasu przegadaliśmy ze sobą)...
Owszem to forum prywatne, mam 50% udziałów, niemniej jednak z moim wspólnikiem (świnia) ustaliliśmy, że można jechać po bandzie ile się da, warunek jest jeden - nie obrażamy królowej oraz siebie nawzajem, a jazda motorynką 300 km/h czy pchanie wózka bokiem nikogo nie uraża...woytan pisze:Czy może się mylę i to forum już też należy traktować za prywatne jak np.: iweb:?:
Zatem bywaj zdrów i nic do Ciebie personalnie nie mam, mam nadzieję, że i vice versa.
Varmint Hunter
Varmint Hunter
-
Shovelhead
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
Dobra,koniec bicia piany,idżcie sobie na lody. 
- daras
- Zasłużony Hunter

- Arsenał:
Wojtku troszkę przegiąłeś z czasem, zapomniałeś że trzeba usunąć bezpiecznik i upitolić ten plastik co zajmuje 3 minuty, więc te 3 minuty musimy dodać do Twoich 5 razem będzie 8 minut.
To taka moja mała uwaga co do czasu zrobienia tej przekładki. Twierdzę że jeśli ktoś ma blado-zielone pojęcie to powinien się z tym uporać w 15 minut, ale czy to jest aż tak istotne? Najważniejsze jest to, że jest to dość proste do wykonania.
To taka moja mała uwaga co do czasu zrobienia tej przekładki. Twierdzę że jeśli ktoś ma blado-zielone pojęcie to powinien się z tym uporać w 15 minut, ale czy to jest aż tak istotne? Najważniejsze jest to, że jest to dość proste do wykonania.
- Rezystor
- Sponsor forum

- Arsenał: Benjamin 392 / Sharp by SpecBest / Liszaj / Quackenbush .308 / Quackenbush .50
Ja tylko chcialem powiedziec ze mnie jako lajkonikowi przekladka przeciagnela by sie do pogrzebu (mojego). Nie kazdy moze byc McGyverem.
- Czarnowidz
- Stary Hunter

- Arsenał: Uberti Remington 1858 New Model Army Target Inox. 44", Pedersoli Kentucky flintlock pistol .45", Artemis Cr600w + Hawke 3-9x40AO IR.
Były: Sharps .54", Hawken .45", Colt Walker .44", AT-44 kal. 5,5, HW90 kal. 5,5, Hatsan100 kal. 4,5, Twinmaster Action kal. 4,5, Drulov DU 10 kal. 4,5 - Lokalizacja: Utrudniona
"Szczęśliwi czasu nie liczą."daras pisze: Twierdzę że jeśli ktoś ma blado-zielone pojęcie to powinien się z tym uporać w 15 minut, ale czy to jest aż tak istotne?
Jestem jak Stocznia Gdańska: spełniam swoją rolę w historii (forum) a teraz mogę się zamknąć. 
-
t-cat
- Cichy

- Arsenał:
Woytan, nie żebym się czepiał, ale to w którym przyszłym tyg. będzie wreszcie rzeczone info, bo jak zwykle mocno zainteresowany jestem...
Ja mam koncept jak właśnie umiejscowić PA w BP... ale o tym w przyszłym tyg.
- rumpel
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Laczek i packa na muchy
Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.
- sajgon
- Zainteresowany

- Arsenał:
Czy ta osada to polimer, czy malowane drewno ?