Dzień dobry

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Awatar użytkownika
Spirit
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał:

Re: Dzień dobry

Post autor: Spirit »

na iwebie są sami "lepsi". Nie mogę, jak tam zaglądam to mnie ch** strzela, jacy to oni fajni, jakie mają fajne wiatrówki, jak drogie, jak kolory sobie na zamówienie dobierali, jak dużo to kosztowało. Wrrrr....

Ps. witam
Awatar użytkownika
syntezator
Stary Hunter
Stary Hunter
Arsenał: Crosman 1322 Hatsan 125 5,5mm

Post autor: syntezator »

... i wszystko jest jeszcze w miarę dobrze dopóki nie zaczną krytykować, gardzić, pomiatać i śmiać się z tańszych wiatrówek i co najważniejsze z ich właścicieli, bo są gorsi jak ich sprzęt...

Najbardziej mi się (NIE)podobało jak nie mogli zrozumieć, że mimo tego, że OldMan'a "było stać" na hw 97K to kupił QB-57...

Dlaczego to zrobił jak miał kasę na hw 97K :?: - ...NIEPRAWDOPODOBNE - ...pewnie jest chińskim agentem :evil: .
Awatar użytkownika
norbi303
Czytający
Czytający
Arsenał: BSA R10, VULCAN tactical

Post autor: norbi303 »

Siemka :-D
ODPOWIEDZ