Witam Szanownych kolegów

Witalnia – witamy nowych użytkowników forum airgun-hunting.pl. Przywitaj się, poznaj społeczność i dołącz do dyskusji :-)--

Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk

Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Awatar użytkownika
Gonzo
Hunter
Hunter
Arsenał:

Witam Szanownych kolegów

Post autor: Gonzo »

Witam Szanownych kolegów, tak jak i ja miłośników strzelectwa, złocistego napoju oraz pięknych kobiet ;-) Cieszę się że w końcu znalazłem forum (wcześniej śledząc inne znane wszystkim tutaj obecnym fora których nazwy pozwolę sobie pominąć) na którym można w pełni swobodnie porozmawiać o swoich pasjach. Co prawda w strzelectwie siedzę już od jakiegoś czasu, a dokładnie od pięciu lat kiedy to po raz pierwszy kupiłem osławione Industry Brand B2, lecz pisanie na forum jest dla mnie nowością więc prosiłbym o wyrozumiałość gdyby coś było nie tak. To by było chyba na tyle jeśli chodzi o wstęp, w każdym bądź razie..... barman kolejka dla wszystkich ! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Snajpi
Hunter
Hunter
Arsenał:
Kontakt:

Re: Witam Szanownych kolegów

Post autor: Snajpi »

To by było chyba na tyle jeśli chodzi o wstęp, w każdym bądź razie..... barman kolejka dla wszystkich !
Nie ma to jak odpowiednie wkupne :lol: :lol:

Ave !!
Obrazek
Awatar użytkownika
syntezator
Stary Hunter
Stary Hunter
Arsenał: Crosman 1322 Hatsan 125 5,5mm

Post autor: syntezator »

Cześć ;-)
Awatar użytkownika
rumpel
Zasłużony Hunter
Zasłużony Hunter
Arsenał: Laczek i packa na muchy

Post autor: rumpel »

Jak stawiają to witamy gorąco !!! :lol:
Powitać ;-)
Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.
Awatar użytkownika
BRONEK_T
Zainteresowany
Zainteresowany
Arsenał:

Post autor: BRONEK_T »

Witamy :arrow:
P.S. a w jakiej części kraju polewają jeśli można wiedzieć to może sie ktoś dołączy :mrgreen:
Awatar użytkownika
Gonzo
Hunter
Hunter
Arsenał:

BRONEK_T pisze:Witamy :arrow:
P.S. a w jakiej części kraju polewają jeśli można wiedzieć to może sie ktoś dołączy :mrgreen:
Lubelskie ;-)
Awatar użytkownika
BRONEK_T
Zainteresowany
Zainteresowany
Arsenał:

Post autor: BRONEK_T »

gonzales pisze:
BRONEK_T pisze:Witamy :arrow:
Lubelskie ;-)
To troche daleko dla mnie (okolica Poznania) ale zaraz chlapnę piwko na zdrowie kolegi :-D
Awatar użytkownika
Gonzo
Hunter
Hunter
Arsenał:

I za Twoje również Bronku zaraz wypije, niech no tylko wygrzebie jakieś rezerwy po sylwestrze :mrgreen:
Awatar użytkownika
commandante
Hunter
Hunter
Arsenał:
Kontakt:

Post autor: commandante »

Strzałka :arrow:
Hasta La Victoria Siempre
Varmint Hunter
Awatar użytkownika
MajorGatek
Hunter
Hunter
Arsenał: chwilowo rozbrojony

Post autor: MajorGatek »

Piwko się u mnie dzisiaj skończyło ale chlapnę resztkę bimberku za Twoje zdrowie, jako że po sylwestrze zostało ździobełko :-D
strzałeczka :arrow:
My tu w Ghanie litości nie znamy....
QB 78 PCP 5.5
Awatar użytkownika
Gonzo
Hunter
Hunter
Arsenał:

Może być i bimberek ;-) Sam sie lubuje w takich wyrobach mojego teścia. Twoje zdrowie :-D
Awatar użytkownika
Ptasiek
Świerzak
Świerzak
Arsenał: Sharp Innova + Nikko Stirling
HW 100 (bullpup) + Hawke Sidewinder Tactical

Post autor: Ptasiek »

Witamy :) i zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum, bo to chyba jedyne miejsce gdzie można postawić obok siebie słowo kurwa i Daystate, i nikt Ci za to nie wyrwie włosów z pod pachy :lol:
Awatar użytkownika
Antonio
Administrator
Administrator
Arsenał:

Post autor: Antonio »

Ło swój chłop :lol:
Obrazek
Stary pierdziel ale nie alkoholik ;-)
Awatar użytkownika
MajorGatek
Hunter
Hunter
Arsenał: chwilowo rozbrojony

Post autor: MajorGatek »

gonzales pisze:Twoje zdrowie
Dzięki serdeczne, ale chyba nie było od serca, bo jakoś nie mogłem zasnąć do 2h :-D
No chyba że za mało wypiłem albo jakieś kurestwo na mnie urok puściło, co też możliwe bo złośliwych pojebańców na tym świecie nie brakuje
My tu w Ghanie litości nie znamy....
QB 78 PCP 5.5
Awatar użytkownika
Gonzo
Hunter
Hunter
Arsenał:

Ptasiek pisze:Witamy :) i zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum, bo to chyba jedyne miejsce gdzie można postawić obok siebie słowo kurwa i Daystate, i nikt Ci za to nie wyrwie włosów z pod pachy :lol:
Będę robił co w mojej mocy :-) Zapomniałeś dodać że dodaliby jeszcze "Kup Slavie" "Po co ci więcej jak 4J" :mrgreen:
MajorGatek pisze:Dzięki serdeczne, ale chyba nie było od serca, bo jakoś nie mogłem zasnąć do 2h :-D
No chyba że za mało wypiłem albo jakieś kurestwo na mnie urok puściło, co też możliwe bo złośliwych pojebańców na tym świecie nie brakuje
To chyba musił być jakis kurwiszon, z mojej strony poszła cała buteleczka malinówki :mrgreen:
ODPOWIEDZ