Witam Szanownych kolegów
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
- Gonzo
- Hunter

- Arsenał:
Witam Szanownych kolegów
Witam Szanownych kolegów, tak jak i ja miłośników strzelectwa, złocistego napoju oraz pięknych kobiet
Cieszę się że w końcu znalazłem forum (wcześniej śledząc inne znane wszystkim tutaj obecnym fora których nazwy pozwolę sobie pominąć) na którym można w pełni swobodnie porozmawiać o swoich pasjach. Co prawda w strzelectwie siedzę już od jakiegoś czasu, a dokładnie od pięciu lat kiedy to po raz pierwszy kupiłem osławione Industry Brand B2, lecz pisanie na forum jest dla mnie nowością więc prosiłbym o wyrozumiałość gdyby coś było nie tak. To by było chyba na tyle jeśli chodzi o wstęp, w każdym bądź razie..... barman kolejka dla wszystkich ! 
- Snajpi
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Re: Witam Szanownych kolegów
Nie ma to jak odpowiednie wkupneTo by było chyba na tyle jeśli chodzi o wstęp, w każdym bądź razie..... barman kolejka dla wszystkich !
Ave !!

- syntezator
- Stary Hunter

- Arsenał: Crosman 1322 Hatsan 125 5,5mm
- rumpel
- Zasłużony Hunter

- Arsenał: Laczek i packa na muchy
Jak stawiają to witamy gorąco !!!
Powitać
Powitać
Alkohol pomaga mężczyznom usunąć stres a kobietom stanik i majtki.
- BRONEK_T
- Zainteresowany

- Arsenał:
Witamy
P.S. a w jakiej części kraju polewają jeśli można wiedzieć to może sie ktoś dołączy
P.S. a w jakiej części kraju polewają jeśli można wiedzieć to może sie ktoś dołączy
- Gonzo
- Hunter

- Arsenał:
LubelskieBRONEK_T pisze:Witamy![]()
- BRONEK_T
- Zainteresowany

- Arsenał:
To troche daleko dla mnie (okolica Poznania) ale zaraz chlapnę piwko na zdrowie kolegigonzales pisze:LubelskieBRONEK_T pisze:Witamy![]()
- Gonzo
- Hunter

- Arsenał:
I za Twoje również Bronku zaraz wypije, niech no tylko wygrzebie jakieś rezerwy po sylwestrze 
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
- MajorGatek
- Hunter

- Arsenał: chwilowo rozbrojony
Piwko się u mnie dzisiaj skończyło ale chlapnę resztkę bimberku za Twoje zdrowie, jako że po sylwestrze zostało ździobełko
strzałeczka
strzałeczka
My tu w Ghanie litości nie znamy....
QB 78 PCP 5.5
QB 78 PCP 5.5
- Gonzo
- Hunter

- Arsenał:
Może być i bimberek
Sam sie lubuje w takich wyrobach mojego teścia. Twoje zdrowie 
- Ptasiek
- Świerzak

- Arsenał: Sharp Innova + Nikko Stirling
HW 100 (bullpup) + Hawke Sidewinder Tactical
Witamy :) i zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum, bo to chyba jedyne miejsce gdzie można postawić obok siebie słowo kurwa i Daystate, i nikt Ci za to nie wyrwie włosów z pod pachy 
- Antonio
- Administrator

- Arsenał:
- MajorGatek
- Hunter

- Arsenał: chwilowo rozbrojony
Dzięki serdeczne, ale chyba nie było od serca, bo jakoś nie mogłem zasnąć do 2hgonzales pisze:Twoje zdrowie
No chyba że za mało wypiłem albo jakieś kurestwo na mnie urok puściło, co też możliwe bo złośliwych pojebańców na tym świecie nie brakuje
My tu w Ghanie litości nie znamy....
QB 78 PCP 5.5
QB 78 PCP 5.5
- Gonzo
- Hunter

- Arsenał:
Będę robił co w mojej mocyPtasiek pisze:Witamy :) i zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum, bo to chyba jedyne miejsce gdzie można postawić obok siebie słowo kurwa i Daystate, i nikt Ci za to nie wyrwie włosów z pod pachy
To chyba musił być jakis kurwiszon, z mojej strony poszła cała buteleczka malinówkiMajorGatek pisze:Dzięki serdeczne, ale chyba nie było od serca, bo jakoś nie mogłem zasnąć do 2h
No chyba że za mało wypiłem albo jakieś kurestwo na mnie urok puściło, co też możliwe bo złośliwych pojebańców na tym świecie nie brakuje