Powitanie oraz zapytanie :)
Moderatorzy: Antonio, Neo, arkadyjczyk
Regulamin forum
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
Mamy najbardziej liberalne forum wiatrówkowe w Polsce. Skupiamy wiatrówkowiczów z całego świata. Część forumowiczów mieszka poza granicami naszego kraju.
Serwery forum znajdują się w USA, zapewniając użytkownikom anonimowość i ochronę danych zgodnie z prawem stanu Texas.
W wielu krajach gdzie przebywają użytkownicy forum odstrzał szkodników z wiatrówki jest legalny. Możesz wymieniać się informacjami z takich polowań pod warunkiem że zaznaczysz iż ma to miejsce za granicą. Pamiętaj że w Polsce odstrzał myszy i szczurów jest dozwolony. Legalne jest zabijanie niektórych szkodników łasicowatych na własnej posesji (np. tchórz). Polowanie na zwierzęta łowne bez zezwolenia to kłusownictwo a wiele pozostałych znajduje się pod ochroną. Materiały o polowaniu na gatunki chronione na terytorium Polski będą usuwane.
-
Gunsmith
- Czytający

- Arsenał:
Powitanie oraz zapytanie :)
Qrcze dawno nie zaglądałem i widzę, że ominęło mnie ok 4 tysięcy postów a ja nic na skrzynke nie dostałem.
Zastanawia mnie jedna rzecz, czy to forum dotyczy "pestcontrolingu" czy kłusownictwa.
Jak tak trochę poczytałem, to raczej użytkownicy szanownego forum jakiś spiecjalnie mocnych (urywających jaja) wiatrówek nie posiadają. Dla tego strzelanie np do sarny to moim zdaniem jest już okrutny wandalizm a nie polowanie.
Sam posiadam quackenbusha cal.50 (chyba jako jedyny w Polsce ) i nie przysło mi do głowy walenie np do dzików, których koło działki mam masę.
Nie mam czasu na czytanie wszystkich wątków, więc licze, że mnie ktoś oświeci i przedstawi statut tegoż klubu.
PS. Commandante, widzę, że Wasze forum dziarsko sie rozwija. Życzę dalszych sukcesów.
Straciłem kontakty z telefonu i nie mam też Twojego numeru. Jak znajdziesz chwile to odezwij się do mnie (aktualny nr. na stronie sklepu). Mam w planie zorganizowanie dużej imprezy strzeleckiej, także Twoja pomoc byłaby bardzo poządana.
Pozdrawiam
Zastanawia mnie jedna rzecz, czy to forum dotyczy "pestcontrolingu" czy kłusownictwa.
Jak tak trochę poczytałem, to raczej użytkownicy szanownego forum jakiś spiecjalnie mocnych (urywających jaja) wiatrówek nie posiadają. Dla tego strzelanie np do sarny to moim zdaniem jest już okrutny wandalizm a nie polowanie.
Sam posiadam quackenbusha cal.50 (chyba jako jedyny w Polsce ) i nie przysło mi do głowy walenie np do dzików, których koło działki mam masę.
Nie mam czasu na czytanie wszystkich wątków, więc licze, że mnie ktoś oświeci i przedstawi statut tegoż klubu.
PS. Commandante, widzę, że Wasze forum dziarsko sie rozwija. Życzę dalszych sukcesów.
Straciłem kontakty z telefonu i nie mam też Twojego numeru. Jak znajdziesz chwile to odezwij się do mnie (aktualny nr. na stronie sklepu). Mam w planie zorganizowanie dużej imprezy strzeleckiej, także Twoja pomoc byłaby bardzo poządana.
Pozdrawiam
-
PROTON
- Czytający

- Arsenał:
Re: Powitanie oraz zapytanie :)
A po co taka mocna, musi być precyzyjna. Nie widziałeś jak buchaj dęba staje?Gunsmith pisze:Jak tak trochę poczytałem, to raczej użytkownicy szanownego forum jakiś spiecjalnie mocnych (urywających jaja) wiatrówek nie posiadają.
-
Gunsmith
- Czytający

- Arsenał:
No, nie widziałem...PROTON pisze:A po co taka mocna, musi być precyzyjna. Nie widziałeś jak buchaj dęba staje?Gunsmith pisze:Jak tak trochę poczytałem, to raczej użytkownicy szanownego forum jakiś spiecjalnie mocnych (urywających jaja) wiatrówek nie posiadają.
- Snajpi
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Witaj
Nie wiem gdzie widziałeś to o sarnach bo mi chyba umknęło ale jakbym widział to też bym się uśmiał
Nie wiem gdzie widziałeś to o sarnach bo mi chyba umknęło ale jakbym widział to też bym się uśmiał

- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Witaj, wysłałem PW, miło Cię widzieć na najlepszym forum wiatrówkowym w PL, tzn 1 J i do tarczyGunsmith pisze:PS. Commandante, widzę, że Wasze forum dziarsko sie rozwija. Życzę dalszych sukcesów.
Straciłem kontakty z telefonu i nie mam też Twojego numeru.
Hasta La Victoria Siempre
Varmint Hunter
Varmint Hunter
- adasFX
- Świerzak

- Arsenał:
Hej Gunsmithcommandante pisze:Witaj, wysłałem PW, miło Cię widzieć na najlepszym forum wiatrówkowym w PL, tzn 1 J i do tarczyGunsmith pisze:PS. Commandante, widzę, że Wasze forum dziarsko sie rozwija. Życzę dalszych sukcesów.
Straciłem kontakty z telefonu i nie mam też Twojego numeru.
- commandante
- Hunter

- Arsenał:
- Kontakt:
Knebel tam toż to nobilitacja... banda gładkolufowych i tylko do papieru....adasFX pisze:Hej Gunsmith a na najgorszym forum wiatrówkowym w PL knebel spadł Ci już
Hasta La Victoria Siempre
Varmint Hunter
Varmint Hunter
-
Gunsmith
- Czytający

- Arsenał:
Hehe, nie udzielałem się tam nigdy specjalnie bo wk-wiała mnie ta banda zatwardziałych, limitowych producentów konfetti.
Niech im tektura lekką będzie.
- Ptasiek
- Świerzak

- Arsenał: Sharp Innova + Nikko Stirling
HW 100 (bullpup) + Hawke Sidewinder Tactical
I jesdno i drugie jest niby nielegalne w PL więc tak czy owak we are the bandits ...Gunsmith pisze:Zastanawia mnie jedna rzecz, czy to forum dotyczy "pestcontrolingu" czy kłusownictwa.
^^
W życiu bym nie strzelił do sarny z wiatrówki... chyba że jakiejś mega mocnej.. Natomiast do szczurów czy myszy będę walił bez oporów and fuck the system... mam wyyebane na obrońców zwierzątGunsmith pisze:Dla tego strzelanie np do sarny to moim zdaniem jest już okrutny wandalizm a nie polowanie.
-
franco
- Cichy

- Arsenał:
+1Natomiast do szczurów czy myszy będę walił bez oporów and fuck the system... mam wyyebane na obrońców zwierząt
-
PROTON
- Czytający

- Arsenał:
A mnie wkurwiało kolesiostwo i dupolizizm. Napisałem co o tym myślę to mam teraz krawat.Gunsmith pisze:Hehe, nie udzielałem się tam nigdy specjalnie bo wk-wiała mnie ta banda zatwardziałych, limitowych producentów konfetti.
Do stawiania buchaja dęba najlepsza jest wiatrówka w niemieckim limicie, można wtedy tak robić wiele razy.
-
rafael
- Początkujący Hunter

- Arsenał:
-
sovi3t
- Hunter

- Arsenał:
Witamy, miło Cię tutaj widzieć.
- syntezator
- Stary Hunter